17. kolo
20.12.2015 18:00 CET
2 : 4
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

Frosinone Calcio - AC Milán 2:4

AC Milán konečně dokázal zabrat a sestupem ohrožené Frosinone porazil. Nebylo to však bez potíží. Rossoneri po poločase prohrávali a o výsledek se museli bát až do posledních minut.

Utkání začalo hodně aktivně. Vyprodaný stadion Frosinone hnal své miláčky a ti mohli jako první udeřit už v 6.minutě. Vyznamenal se ale brankář Donnarumma, který Soddimovu pohotovou ránu vyrazil na rohový kop. Jeho protějšek v brance Frosinone se rovněž nenechal zahanbit a o chvíli později v neuvěřitelných šancích vychytal Bonaventuru respektive dorážejícího Baccu. Hlavička milánského útočníka už vypadala, že skončí v sítě, ale Leali skokem zneškodnil i jí. To byl začátek jako hrom a milánské musely tyto šance hodně mrzet, neboť se za chvíli dostali do potíží. Dionisi vyslal do otevřené obrany Milána přesnou kolmici a Ciofani postupoval sám na Donnarummu. Svůj nájezd vyřešil zkušeně a Frosinone senzačně vedlo 1:0.

AC se už jako několikrát dostalo do nezáviděníhodné situace. Bylo jasné, že bude muset utočit do plných a dávat si velký pozor na zadní vrátka. Hosté po inkasované brance byli aktivnější, lepší, drželi častěji míč na kopačkách, ale všechny akce končily před šestnáctkou, kde to Frosinone hodně zahušťovalo.

Do druhého poločasu trenér Mihajlovič ponechal stejnou základní jedenáctku, ale hned z kraje mohlo být zle. Tonev se opřel do rány a ta skončila jen těsně vedle! Pak ale převzal iniciativu Milán a hrálo se v podstatě jen na jednu branku. V 50.minutě se hostům podařilo vyrovnat. Abate si naběhl do křídla a následně vnikl do šestnáctky, kde prostřelil Lealiho - 1:1. A za pět minut přidalo AC další gól. Bertolacciho centr nadělal obraně Frosinone pořádné problémy, protože se záhy objevil před prázdnou brankou Bacca a nekompromisní střelou zvrátil výsledek na stranu Rossoneri.

AC pak mělo i další šance a i Frosinone dokázalo zahrozit. V 77.minut rozehráli hosté rohový kop a Alex hlavou zvýšil už na 3:1. Svěřenci trenéra Mihajloviče však neměli mít klid. Pavlovićuv centr zasáhl hlavou nikým nehlídaný Leonardo Blanchard a znovu to bylo jen o jednu branku. Milánští v závěru hru kontrolovali, Frosinone do koncovky nepouštěli a v nastavení odpor soupeře definitivně zlomili. Bonaventura si krásně zaběhl za obranu a pěknou střelou dal na konečných 4:2 pro AC Milán.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vážení přátelé ,příznivci ,sportu a hlavně sázkaři. Dovolte abych Vás varoval před nákupem tipů z mailu salveto@email.cz. Nabízí se na různých serverech ,lákají na vysoké kurzy-sázky na počet golů,poločasy,atd. kdo zná ,ví co je to za kurzy. Nabízejí předplatné, které po ok tipu kurz. průměr. 1,98 okamžitě zvyšují ,atd. Testoval jsem je 3 měsíce ,průměr tipů je 2,02 a úspěšnost 30%. Předávám to dále, abych šetřil peníze i případným zájemcům.

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka musi hrat zaklad!

Reagovat
smazaný uživatel

02 Milano by nemalo prehrat

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle musíme zvládnout vítězně. Nemůžeme s týmy ze spodu tabulky ztrácet. Pokud na Frosinone nevyhrajeme, tak nemůžeme do pohárů. Prostě nemůžeme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele