22. kolo
31.01.2016 12:30 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Chievo Verona - Juventus FC 0:4

Minimálně na pár hodin do zápasu Neapole se na první místo posouvá Juventus. Obhájce prvenství potvrdil skvělou formu a s Chievem si vůbec nedělal problémy. Stará dáma zvítězila vysoko 4:0 a tři body získala podvanácté za sebou.

Chievo v prvním zápase v Turíně dokázalo s favoritem získat bod a tak nebyl důvod si před vlastními diváky nevěřit. Jenomže Juventus ze začátku sezony a nyní, to je úplně jiná písnička. Hosté šli za vítězstvím od první minuty a odpor Chieva zlomili už v prvním poločase. Vlastně první branku vstřelili už v šesté minutě. Alváro Morata si pohlídal ofsajdovou hranu a přihrávku Lichtsteinera na zadní tyč bez problému dopravil do odkryté branky.

Juventus si lepší start nemohl přát. Převaha Bianconeri byla následně drtivá, ale další branku se podařilo vstřelit až pět minut před koncem prvního poločasu. Dybala posunul míč na Khediru, ten zase pro změnu na Moratu a španělský útočník měl podruhé v zápase snadnou úlohu - trefit odkrytou branku z malého vápna - 2:0 pro Juventus.

Domácí se dostali do složité pozice, ale nevzdávali se a do druhého dějství vstoupili sympaticky. Ingleseho pobídka mezi třemi tyčemi neskončila, stejně jako pokus Castra. A tak se o střílení branek musel starat zase Juventus. Další pěknou akci po ose Lichtsteiner - Pogba - Alex Sandro zakončil posledně jmenovaný a o vítězi zápasu už nebylo pochyb. Juventus navíc ještě zvýšil skóre na hrozivých 4:0, když se krásně k tyči trefil Pogba. Francouzský středopolař odehrál skvělé utkání a znovu potvrdil, že patří mezi nenahraditelné hráče. Čtvrthodiny před koncem zastavilo jeho střelu až břevno! Poslední minuty už se spíše dohrávaly a Juventus už další branku nepřidal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat
Hans82

To bude uplne jinaci zapas jak v zari takze 3-0

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se Alvaro rozstřílel. S Dybalou to bude super dvojka doplňována vynikajícími střídajícími Mariem a Zazou. Toto složení útoku je super. Jen ať to Max nerozjebe.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele