31. kolo
04.04.2016 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Bologna FC - Hellas Verona 0:1

Boloňa nestačila před zraky vlastních diváků na Hellas a dohrávku prohrála nejtěsnějším rozdílem. Výsledek na Renato Dall'Arra je překvapivý a hostujícímu Hellasu ještě dává šance na záchranu.

Situace Hellasu v tabulce byla před utkáním hodně špatná a špatná je i nadále, byť se díky překvapivé výhře smrskla ztráta na nesestupové Carpi na šest bodů. Pro veronský celek to byla teprve třetí výhra v sezoně a vůbec první na půdě soupeře.

Pro Boloňu začaly komplikace už v 10. minutě, kdy musel pro zranění opustit hrací plochu Saphir Taïder, jehož nahradil zkušený Franco Brienza. Domácí pak sice kontrolovali balón, ale do prvních vážnějších šancí se dostával spíše Hellas. Po půlhodině hry se před Mirantem zjevil úplně osamocený Juanito, ale jakoby byl zaskočen a koncovku nevyřešil vůbec dobře. Každopádně Hellas postupně převzal otěže zápasu a těsně před odchodem do šaten udeřil z hlavy Samira. Brazilský fotbalista si naskočil na rohový kop a Mirante byl bez šance.

Roberto Donadoni se rozhodl na začátku druhého poločasu pro druhé střídání, ovšem hru Boloni to nijak neoživilo. Až v 64. minutě hlavičkoval Giaccherini, jenže naneštěstí pro Boloňu potvrdil, že v žádném případě mezi hlavičkáře nepatří. Po hříchu to byla jedna z mála možností domácího celku na vyrovnání. Hellas se úspěšně probránil ke třetí ligové výhře v této sezoně a stále živí naděje na záchranu, byť to bude mít ve zbytku sezony pořádně složité.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Houfi

2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele