31. kolo
03.04.2016 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Atalanta Bergamo - AC Milán 2:1

Další špatný výkon předvedli fotbalisté AC Milán, kteří snad jakoby ani nechtěli do Evropské ligy. S Atalantou sice vedli, díky proměněné penaltě Luize Adriana, ale domácí dvěma zásahy výsledek otočili. Rossoneri už mají na šestém místě jen jednobodový náskok.

AC Milán přitom začal nadějně. Už v 5.minutě po Bonaventurově centru nastal ve vápně Atalanty zmatek a Stendardo dokonce zahrál rukou, takže sudí odpískal ve prospěch Rossoneri pokutový kop. Luiz Adriano se v této sezoně mnohokrát na hřiště nepodíval, tentokrát ale vzal zodpovědnost na sebe a proměněnou penaltou zajistil Milánu vedení.

Po vstřelené brance následovala milánská laxnost a velká šance Atalanty. Gómez byl před brankou úplně sám a stačilo jen dobře umístit, jenže koncovka mu nevyšla a Donnarumma nakonec zasahovat nemusel. Nicméně byla to velká nepozornost milánské obrany. Na druhé straně se pokusil o střelu De Sciglio, ale nebyl úspěšný. Další zajímavé momenty se odehrály až v závěru prvního poločasu. Nejprve Gómeze na poslední chvíli odzbrojil Antonelli, ale nebylo to nic platné, neboť Bergamo i tak vyrovnalo. Ve 44.minutě po vráceném centru střihl nůžkami Pinilla a Donnarumma byl bez šance - 1:1 pro Atalantu.

Výsledek prvního poločasu byl ještě zasloužený z obou stranu, ve druhé půli ale předvedlo AC marný výkon a Atalanta vstřelil vítěznou branku. V 63.minutě ještě Cigariniho centr na Donnarummu nevyzrál, ale vzápětí na to už de Roon pohodlně přihrál balón Gómezovi, který měl spoustu času uklidit míč pohodlně k tyči - 2:1 pro Atalantu. Utrpení Milána hodlal utnout sebevědomým sólem Ménez, jenomže nezamířil přesně a Balotelliho volný přímý kop vyrazil Sportiello. A to bylo ze strany Rossoneri vše. V nastavení mohl vstřelit pojistku D'Alessandro, ovšem Donnarumma předvedl vynikající zákrok. Atalanta porazila AC Milán 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 .....FORZA GRANDE AC Milan.............

Reagovat
Ebola SVK

dnes ešte bez Kucku ? snáť o týždeň na Juve

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele