30. kolo
20.03.2016 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

AC Milán - SS Lazio 1:1

Milánské AC znovu nedokázalo vyhrát, a tudíž nevyužilo ztráty konkurenčního Interu i sedmého Sassuola. Rossoneri s Laziem prohrávali, ale na branku Parola za šest minut odpověděl Bacca. Závěr utkání nedohrál vyloučený Lulić.

Na San Siru se nehrál bůhvíjaký fotbal. Hra neměla tempo ani pořádné nasazení, přesto se diváci dočkali hned dvou branek. Už v 10. minutě obrana červenočerných nezareagovala na rohový kop Biglii a nabíhající Parolo hlavou otevřel skóre utkání. Jenomže Lazio se z vedení dlouho neradovalo, za pouhých šest minut podržel balón ve vápně Luiz Adriano, v pánu ho přiťukl Baccovi a ten nekompromisně překonal Marchettiho - 1:1. Hra dvěma poměrně rychlými brankami spíše utrpěla a jedinou šancí po zbytek poločasu byl volný přímý kop Bonaventury, po kterém se Marchetti pořádně protáhl.

Na začátku druhého poločasu se řítil do slibné příležitosti Bacca, ale byl už hodně z úhlu, takže jeho ránu Marchetti vyrazil. Na druhé straně rovněž unikal z úhlu Felipe Anderson a Donnarumma vytáhl skvělý zákrok, aby uchránil svůj tým od inkasované branky.

Pět minut před koncem fauloval unikajícího Hondu Senad Lulić a Lazio muselo dohrávat v početní nevýhodě. To už byl na hřišti i Mario Balotelli a na závěr přišel i Jérémy Ménez, jenomže žádný závěrečný nápor domácích se nekonal. Rossoneri tak potřetí v řadě nevyhráli.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio je po prohře se Spartou v nepohodě. Tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele