34. kolo
21.04.2016 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Milán - Carpi FC 0:0

Domácí premiéra trenéra Cristiana Brocchiho se příliš nevydařila. AC si doma nedokázalo poradit s kompaktní obranou Carpi a po devadesáti minutách remizovalo 0:0. Největší šanci zazdili v nastavení hosté, Crimiho obstřel famózně vychytal Donnarumma. Pro hosty má získaný bod v boji o záchranu i tak velkou cenu.

Ani přes 80% procentní držení míče neznamenalo v prvním poločase vedení domácího celku. AC sice mělo jasnou územní převahu, do velkých šanci se však dostávalo sporadicky. Carpi přijelo na San Siro s ryze defenzivní taktikou a Milánu to činilo obtíže. Svěřenci trenéra Brocchiho hledali skulinku v obranné čtveřici marně a v prvním dějství se omezili jen na několik málo nebezpečných střeleckých pokusů.

Kdo čekal, že se ve druhém dějství něco změní, ten byl zklamán. Výjma závěru zápasu se totiž nezměnilo vůbec nic. Milán nadále držel balón a Carpi stále stejně vzorově bránilo. Dá se říci, že hosté měli i největší šanci zápasu. Crimi se objevil za obranou Rossoneri, ale jeho následná střela se neujala. Cristian Brocchi se pokusil oživit hru příchody Mauriho, Méneze a čtyři minuty před koncem i Locatelliho, ale obraz hry se stále neměnil.

Domácí se v závěru dožadovali odpískání pokutového kopu za hraní rukou, obránce Carpi rukou skutečně zahrál, ale pokud by se sudí rozhodl pískat, bylo by to poměrně dost přísné rozhodnutí. Carpi se naskytlo několik brejků, ale ani jeden z nich se nepodařilo dotáhnout do konce. V 88.minutě rozehrával zajímavou standardní situaci Mario Balotelli. Urostlý útočník poslal balón do zdi, nicméně akce pokračovala a Alex z dobré pozice napálil jen Belece.

V nastaveném čase Carpi opět podniklo rychlý brejk a Crimi se dostal k zakončení, brankář Donnarumma jeho obstřel konečky prstů vytáhl a svému týmu zachránil čisté konto. Milán měl k dispozici ještě pět minut nastavení, ale Carpi už se úspěšně probránilo k remíze 0:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0....FORZA GRANDE AC Milan....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele