27. kolo
15.03.2015 15:00 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

US Sassuolo - Parma FC 4:1

Fotbalisté Sassuola si dle předpokladů poradili s Parmou a po vysokém vítězství 4:1 jim patří třinácté místo. Klíčovým okamžikem byla 60.minuta, kdy Neroverdi odskočili díky proměněné penaltě Berardiho o dvě branky, navíc Parma přišla o vyloučeného Miranteho.

Zápas mezi domácími Neroverdi a poslední Parmou měl velmi dobré tempo a hosté rozhodně nebyli horším týmem. Nicméně to byli oni, kdo poprvé ve 23.minutě inkasoval. Alžírský záložník Saphir Taider našel centrem volného Nicolu Sansoneho, který vstřelil první branku zápasu - 1:0 pro Sassuolo. Parma zareagovala okamžitě, hned za tři minuty z dálky napřáhl Andi Lila a Consigli byl bez šance - 1:1. Vyrovnávací branka Andiho Lily však byla posledním výraznějším okamžikem hostů, od této doby již dominovali jen domácí borci. Ve 37.minutě vypálil z velké dálky Nicola Sansone a nádhernou brankou vrátil vedení na stranu Neroverdi - 2:1. Poločasové vedení domácích mohlo být ještě vyšší, těsně před odchodem do šaten tvrdě vypálil Berardi, ale Mirante dobře zasáhl.

Ve druhém poločase nápor Sassuola pokračoval, Zaza po krásné akci hlavičkoval těsně nad a o chvíli později prohrál svůj souboj s Mirantem, který předvedl skvělý zákrok. Po hodině hry přišel klíčový okamžik celého utkání, defenzíva Parmy chybovala a Mirante musel sáhnout k penaltovému zákroku. Bohužel hosty čekal známý trojí trest, vyloučení, penalta a vynucené střídání. Domenico Berardi poslal náhradníka Iacobucciho na druhou stranu a Sassuolo vedlo už 3:1.

Oslabení hosté nedokázali domácím vůbec vzdorovat a do konce zápasu inkasovali ještě jednou. Simone Missiroli přesně mířenou ranou zvýšil na 4:1 a o vítězi zápasu nebylo pochyb.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele