13. kolo
29.11.2014 18:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

US Sassuolo - Hellas Verona 2:1

Hellas Verona dnes navečer jen potvrdil svou nemohoucnost. Utkání se Sassuolem sice skvěle začal, když se trefil Vangelis Moras již po sedmi minutách. Jenže Sassuolo využilo několika chyb soupeřovy obrany a dvakrát skórovalo. Srovnal nejprve Nicola Sansone, po něm rozhodl o třech bodech Saphir Taider.

Sassuolo se dnes nevzdalo a díky vůli a snaze otočilo nepříznivý výsledek. Díky třem bodům jeho dobrá série pokračuje a je nyní na devátém místě nedohraného kola Serie A. Naproti tomu hosté sice dobře začali, ale start není to, co se ve fotbale počítá. I kvůli tomu klesli prozatím "jen" na třináctou příčku.

První minuty patřily hostům. Nicolás López dostal na pravé straně přihrávku na hranici ofsajdu a poté odcentroval před bránu, kde se k hlavičce dostal Toni. Vysoký veterán ale nedokázal přesně zakončit. Snaha se Veroně vyplatila, protože v sedmé minutě zahrávali svěřenci trenéra Mandorliniho první rohový kop zápasu a hned se jim povedlo vstřelit branku. Centr od rohového kopu úspěšně zakončil Vangelis Moras - 1:0.

Sassuolo pochopilo, že takto se k bodům nedostane. Sázelo hodně na rychlé protiútoky, protože v jeho kádru je mnoho hráčů, kterým takový styl hry vyhovuje. V pokutovém území se dostal do zakončení domácí Sansone a Rafael vyrazil míč před sebe. Do další akce se cpal Berardi, který se dostal s míčem až do hostující šestnáctky, v němž byl ovšem o míč připraven dobrou obrannou činností. Do zajímavé šance se dostal řecký obr Panagiotis Tachtsidis, který hrozil nebezpečnou ránou. Hostům následně pomohla branková konstrukce. Domácí Magnanelli se odhodlal ke střele z více než dvaceti metrů a jeho povedenou ránu zastavilo až břevno, takže do šaten odcházeli spokojenější hosté.

To se ale brzy změnilo, protože nástup do druhé půle se povedl lépe Sassuolu. Pět minut po změně stran a prakticky z prvního útoku druhého poločasu si Nicola Sansone nevedl míč na ke středu velkého vápna, odkud vyslal nechytatelnou střelu k tyči Rafaelovy brány - 1:1.

Dalších dvacet minut se ale ani jednomu celku nepovedlo, protože se herní projev zúžil do několika faulů a nepřesných nahrávek u obou soupeřů. Až patnáct minut před koncem přišlo definitivní rozuzlení dnešního duelu. Domácí se dostali s míčem do šestnáctky a Flores dokázal v rychlosti usměrnit míč na zadní tyč. Tam se objevil aktivní Saphir Taider, kterému italská liga evidentně svědčí více než ta anglická. Nikým nehlídán už neměl problém dopravit míč do sítě a Sassuolo se dočkalo velkého obratu! Nic na výhře nezměnila ani povedená rána řeckého záložníka Tachtsidise, který mířil jen těsně vedle tyče. Hellas opět zaváhal a propadá se tabulkou dolů.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz, tuttomercatoweb.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pánové bookmakeři ,proč tam máte ten ocásek -0.03,a proč máte tak velký rozdíl u kursu na dvojku v porovnání s předcházejícím zápasem?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele