34. kolo
02.05.2015 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

US Sassuolo - Città di Palermo 0:0

Fotbalisté Sassuola remizovali s Palermem 0:0. Hosté měli sice více ze hry, ale své šance neproměnili. Utkání nenabídlo příliš pohlednou podívanou.

Nuda, nuda a ještě jednou nuda. Sassuolo i Palermo nastoupily do zápasu bez některých opor a členů základní jedenáctky, ale největší hvězdy se na trávníku přeci jen ukázaly. Řeč je o Simonu Zazovi na jedné straně a Paulu Dybalovi na straně druhé.

Palermo začalo lépe a vlastně v celém zápase bylo o něco lepší. V 16. minutě se dostal ke hlavičce Čočev a Consigli musel vyrážet na rohový kop. Také další šance patřila Palermu, Dybala zkoušel akrobaticky zakončit, ale pro hosty vybojoval jen rohový kop. O dvě minuty později se na druhé straně dral do zakončení Zaza, ovšem gólman Palerma nakonec ani nemusel zasahovat, neboť Zaza nevystřelil. Pak už se zase hrálo před brankou Neroverdi, Dybala svůj přímý kop namířil vedle.

Krátce po změně stran mohli domácí udeřit. Brankář Ujkani vyrobil hrubku, ale Berardi víc než rohový kop ze situace nevytěžil.

Vůbec největší šance utkání přišla v 66. minutě, Simone Zaza pelášil sám na Ujkaniho, kterého i překonal, ale míč nakonec zamířil těsně vedle. Na druhé straně mířil také jen vedle Dybala a utkání pomalu směřovalo k nerozhodnému konci. Palermo drželo více míč na svých kopačkách, za devadesát minut ovšem nenašlo na obranu Neroverdi recept. Utkání tak skončilo 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele