23. kolo
15.02.2015 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Udinese Calcio - SS Lazio 0:1

Lazio zvítězilo díky proměněné penaltě Antonia Candrevy nad domácím Udinese 1:0 a vrátilo se na pohárové pozice. Naopak domácí prodloužili svojí bídu a pod další tlak se dostává mladý trenér Andrea Stramaccioni.

Udine přitom začalo dobře, svého soupeře v úvodu dějství přehrávalo, nicméně všechny šance či spíše pološance vyšly vniveč. A pak přišla 22. minuta a Lazio dostalo jedinečnou možnost na vstřelení branky. Wague ve vápně fauloval Kloseho a hlavní sudí odpískal pokutový kop. Veškerou zodpovědnost vzal na sebe Antonio Candreva a proměněnou penaltou poslal Lazio do vedení! Během další minut se na trávníku neodehrávalo nic zajímavého, Udine se pokoušelo svého soupeře překvapit, ale ten dobře bránil. Poločas tak skončil hubeným vedením Biancocelesti 1:0.

V 54. minutě mělo Lazio dobrou příležitost vytvořit si dvoubrankový náskok. Střela Andersona byla sražená a dorážející Candreva si vylámal zuby na Karnezisovi, který předvedl skvělý zákrok. Lazio se dostalo ještě k jedné dorážce, ale ta směřovala mimo branku.

Udinese si větší šanci vypracovalo až čtvrthodiny před koncem, do míče se opřel Dos Santos a Berisha musel zasahovat. Snaha domácích byla marná, Lazio i v nastaveném čase dobře bránilo a v podstatě nečelilo žádnému závěrečnému náporu. Tříbodový zisk Biancocelesti znamená, že se posouvají zpět na pohárové pozice, aktuálně jsou pátí. Naopak Udine prodloužilo svojí mizérii a nadále padá tabulkou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele