6. kolo
05.10.2014 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Udinese Calcio - AC Cesena 1:1

Pouze remízu 1:1 si připisuje Udine, které doma hostilo Cesenu. Domácí Bianconeri byli přitom velmi blízko dalšímu vítězství, jenomže ve druhé minutě nastaveného času proměnil pokutový kop Cascione. Udine poslal do vedení Fernandes.

Nováček nepřijel do Udine pouze na výlet a už ve druhé minutě dal najevo, že chce být více než rovnocenným soupeřem. Brankář Karnezis musel proti Marilungovi tasit těžký zákrok a byl to on, kdo zabránil brzkému vedení Ceseny. Brankář Karnezis podržel svůj tým i ve 37.minutě, kdy měla Cesena další obrovskou šanci. Brienza se ocitnul sám před brankou, ale Karzenis skvěle zasáhl! Závěr prvního poločasu Udine tlačilo, ale branka z toho nebyla.

Celkově se hrálo spíše průměrné utkání a stejné to bylo i po změně stran. Diváci na stadionu Friuli čekali na první branku až do 62. minuty. Bruno Fernandes ve vápně obdržel přihrávku a tvrdou ranou na zadní tyč poslal Udine do vedení - 1:0. Krátce na to mohli domácí vést už o dvě branky, jenže Cesenu zachránil Leali.

Cesena se rozhodně nevzdávala a Udine muselo vedení úrputně bránit. Karnezis opět skvěle zasáhl, tentokrát proti průniku Rodrígueze. Domácí Bianconeri měli šance na vstřelení pojistky, jenže se tak nestalo a v první minutě nastavení byla po faulu na Rodrígueze nařízena ve prospěch Ceseny penalta. Ideální příležitost na vyrovnání Cesena využila, Emmanuel Cascione penaltu proměnil a srovnal na konečných 1:1. Dělba bodů je vzhledem k tomu, co oba týmy předvedly spravedlivá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele