13. kolo
01.12.2014 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - SSC Neapol 1:1

Sampdoria byla blízko blizoučko důležitému vítězství nad Neapolí, které by jí posunulo na průběžné třetí místo. Námořníci vedli a utkání dohrávali v početní převaze, přesto se nakonec musejí spokojit jen s jedním bodem. Ten pro Neapol vystřelil v nastavení Duván Zapata.

Duel na Lugi Ferraris byl přímým soubojem o třetí místo, které zaručuje start v předkole Ligy mistrů. Konečná remíza sice Janov uspokojila, avšak jen tu část, která fandí konkurenčnímu CFC.

Úvod utkání nabídl několik šancí a celkově se nehrál špatný fotbal. V 10. minutě hlavičkoval vedle neapolský obránce Ghoulam a o chvíli později na druhé straně skóroval z ofsajdu Éder, takže se pokračovalo za nerozhodného stavu. Už před utkáním se očekávala vyrovnaná bitva a průběh prvního poločasu to potvrdil.

Na branky se čekalo až do druhého dějství a o první se postarali domácí. V 57. minutě vypálil nepříliš razantně, avšak o to přesněji, Éder a Cabral se mohl natahovat jak chtěl - 1:0 pro Sampdorii. Neapol si následně začala vytvářet převahu, ale vyloženě stoprocentní příležitosti si vytvořit nedokázala a navíc pět minut před koncem hrála o jednoho muže v poli méně. Koulibaly podrazil Édera a to sudí ocenil druhou žlutou kartou. Sampdorii tak stačilo během posledních pěti minut udržet nadějný výsledek 1:0.

A to se jí nakonec nepodařilo. Centr Ghoulama ve druhé minutě nastaveného času propadl k Duvánu Zapatovi, který hlavou srovnal na konečných 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1...gogo Sampdoria....

Reagovat
Sotuen

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele