4. kolo
24.09.2014 20:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Chievo Verona 2:1

Sampdoria Janov porazila v domácím prostředí Chievo 2:1 a celkově poskočila už na čtvrté místo. Blucerchiati byli celkově lepším týmem a vyhráli zaslouženě, vítěznou branku obstaral hlavičkující Romagnoli, když ještě před ním skóroval Gastaldello. Chievo se zmohlo jenom na snížení, konkrétně se krásným obstřelem prosadil Paloschi.

Úvod utkání se nehrál v nijak závratném tempu, šance přibývaly pomalu a měla je na svědomí domácí ekipa. Po Krstičičově hlavičce předvedl skvělý skok golman Bardi a uchránil tak Chievo před inkasováním. Jenomže Sampdoria šla stejně do vedení. Těsně před odchodem do šaten si vrácený míč do vápna na prsou zpracoval Gastaldello a střelou k tyči přesně zakončil - 1:0 pro Sampdorii.

Fly Donkeys poprvé zahrozili až v 60. minutě a málem z toho bylo vyrovnání. Střelu Bottase musel likvidovat dobrým zákrokem Viviano. Čtvrthodiny před koncem Viviano znovu zasahoval, tentokráte proti střele Valtera Birsy. Snaha Chieva byla k ničemu a v 81. minutě utekli domácí na rozdíl dvou branek. Prodloužený centr dopravil na zadní tyči zblízka do sítě hlavičkující Romagnoli - 2:0. Stejný můž, tedy Romagnoli mohl hlavou ještě zvýšit rozdíl, ale místo toho Chieva snížilo a Námořníci tedy nemohli v klidu dohrávat. Alberto Paloschi předvedl nádherný obstřel, na který brankář Viviano nedosáhl. Veronský celek se následně tlačil do vápna a štěstí zkusil i brankář Bardi, vyrovnat se ale nepodařilo. Blucerchiati se díky výhře posunuli už na čtvrté místo, naopak Chievo je až sedmnácté.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele