6. kolo
05.10.2014 15:00 CET
3 : 2
(3:1)

Reportáž

SS Lazio - US Sassuolo 3:2

Lazio si doma nakonec poradilo s nebezpečným Sassuolem, i když dlouho hrálo v početním oslabení. Síly se nakonec vyrovnaly, ale skóre nikoli. Nakonec se však dočkalo všech tří bodů, protože ani dva zásahy mladíka Domenica Berardiho nestačily. Sassuolo ale každopádně předvedlo velmi dobrý výkon a nevzdalo se.

Dobrá možnost domácích se zrodila po pár minutách, když si na Candrevův centr z přímého kopu naběhl Braafheid, jeho hlavičku vyráží dobrým zákrokem Consigli. Aktivita Laziu přinesla výhodu jedné branky,když se Mauri dostal k míči zhruba 25 metrů od Consigliho brány a jeho přízemní dělovka levačkou skončila v dolním rohu brány!

Obránce Paolo Cannavaro se dostal po dobrém pasu k hlavičce ve vápně, snažil se najít lépe postaveného spoluhráče, domácí obrana však zareagovala včas. Candreva zkusil štěstí z dálky, jeho střela však byla velmi nepřesná. Candreva byl velmi cenným hráčem a architektem mnoha gólových pasů. Další z nich vypustil po další minutě, když našel skvělým pasem Filipa Đorđeviće a ten navýšil vedení Lazia.

Lazio se ale neradovalo dlouho z čistého konta. Nabíhající Sansone totiž skvěle vyběhl rozběhnutého Domenica Berardiho, pas načasoval přesně tak, aby z toho nebyl ofsajd a Domenico Berardi jeho vybídku zužitkoval. Ani padající Federico Marchetti nestačil na jeho přesnou střelu a rozdíl byl opět jednobrankový.

Spolupráce s Berardim se málem vyplatila Simone Zazovi, který čerpal z dobré nahrávky svého mladšího kolegy. Marchetti už sice byl překonán, ale za brankáře Lazia zasáhla jeho tyč, od které se míč odrazil do zámezí. A Lazio toho využilo, protože jen o minutu později vstřelilo další branku. Centr ze strany od Luliće mířil do vápna, tam jej sklepl Đorđević na nabíhajícího Candrevu, který navýšil vedení Lazia!

Berardi se dostal po dlouhé přihrávce do samostatného úniku, ve vápně ho stáhl Cana a kvůli druhé žluté kartě musel do sprch. Jen z tohoto prostoru se proto díval, jak Sassuolo vstřelilo druhý gól, když se z nařízené penalty nemýlil mladík Domenico Berardi!

Candreva našel přízemním centrem Đorđeviće, jeho ránu vyrazil dobrým zákrokem Consigli. Đorđević našel po rychlém brejku Candrevu, který by mohl jít sám na bránu, Peluso ho však stáhl a tak musí stejně jako Cana opustit hřiště po druhé žluté kartě. Parolo se poté opřel do míče z dálky a Consigli měl plné ruce práce aby míč vyrazil na roh. Gazzola špatně odkopl míč, Parolo našel zcela volného Kloseho, ten byl před Consiglim zcela sám, gólman Sassuola však německého útočníka vychytal. Lazio si dokázalo tři body pohlídat a raduje se z výhry.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele