17. kolo
05.01.2015 20:45 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

SS Lazio - UC Sampdoria 3:0

Velmi špatně začala nový rok Sampdoria Janov, která prohrála na Stadio Olimpico s Laziem 0:3. Biancocelesti si po zcela zasloužené výhře upevnili třetí místo. Hrdinou zápasu se stal Felipe Anderson, jenž měl prsty ve všech gólech.

Na Olympijském stadionu se střetly dva velmi ambiciózní týmy, které chtějí po odmlce zpět do pohárové Evropy. Sampdoria se mohla pyšnit jen jednou porážkou, stejně na tom byl i mistrovský Juventus.

Lazio vstoupilo do utkání mnohem lépe a díky svojí aktivitě mohlo už po dvaceti minutách vést, ale Bígliovu dobrou střelu fantasticky zneškodnil Viviano. Hned za další dvě minuty vyrobila obrana Námořníků velkou hrubku a Djordevič postupoval sám na branku, Sampdoria celou situaci jen tak tak ustála.

Ale podobným stylem mohla horko těžko Laziu vzdorovat a ve 38.minutě nakonec přeci jenom inkasovala. Anderson ve vápně vymyslel přesnou přihrávku na nabíhajícího Parola, který rovnou z první pod břevno zavěsil. Lazio vedlo naprosto zaslouženě a ještě do konce prvního poločasu jednou udeřilo. Anderson z velké dálky napřáhl a Viviano se natahoval marně - 2:0 pro Lazio.

Siniša Mihajlovič musel po přestavce zareagovat a ze hry stáhl Rizza, kterého nahradil Wszolek. Každopádně změna Sampdorii příliš nepomohla, Lazio bylo nadále aktivnější. Před Djordevičem dokonce zívala prázdná branka, ale útočník Biancocelesti neuspěl. V 67.minutě bylo definitivně rozhodnuto, Anderson udělal ve vápně opět průvan a vše zužitkoval z pohledu Lazia Djordevič - 3:0. Mihajlovičovi došla trpělivost a sáhl k dalšímu střídání, ale vliv na konečný výsledek to nemělo. Domácí ve zbytku zápasu poklidně kontrolovali hru a Sampdorii, která do té doby prohrála jen jedno ligové klání, nedovolili vůbec nic.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
hradec

SS Lazio 1:1 UC Sampdoria

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele