32. kolo
26.04.2015 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Parma FC - Città di Palermo 1:0

Parma dokázala v dalším zápase vydolovat tři body, ačkoliv její osud už je prakticky zpečetěn. Jedinou branku Ducali proti Palermu vstřelil ve 23.minutě z pokutového kopu Antonio Nocerino.

V tuto chvíli už by Parma dost možná nebyla poslední. Za normálních okolností by totiž měla 23 bodů, jenže bodové odečty udělaly své a Ducali se tak s velkou pravděpodobností sestupu nevyhnou.

Palermo rozhodně neočekávalo snadný průběh, bylo si moc dobře vědomo síly Parmy, ale samozřejmě chtělo na Stadio Ennio Tardini uspět. Parma ale měla více ze hry a ve 21.minutě poprvé výrazněji zahrozila. Ze střední vzdálenosti vypálil Mauri a golman Ujkani musel zasahovat. O chvíli později už Parma vedla, po střetu Gobbiho s Rispolim zůstal prvně jmenovaný ležet a sudí foukl do píšťalky. Penalta to byla poměrně přísná, každopádně zkušený Antonio Nocerino jí proměnil a Ducali vedli 1:0. Parma byla i nadále lepší, ale obrana Palerma odolávala. Sicilané toho v průběhu prvního dějství příliš nepředvedli. Až ve 39.minutě nebezpečně zakončoval Čočev a Feddal musel na brankové čáře zasahovat. Krátce na to poslal do vápna přesný centr Dybala a Vázquez těsně minul.

V 66.minutě založil Čočev hezkou akci, na jejímž konci byl střídající Belotti, Mirante ale míč vyrazil a na světelné tabuli stále stálo jen 1:0 pro domácí Parmu. Svěřenci trenéra Donadoniho mohli několikrát utkání rozhodnout, ale Belfodil ani Jorquera své tutovky neproměnili. Závěr duelu byl hodně dramatický, oba celky mohly vstřelit onen kýžený gól, ale nestalo se tak. Parma z toho ale nemusí zoufat, toto utkání ovládla jedinou brankou a připisuje si tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele