15. kolo
14.12.2014 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Parma FC - Cagliari Calcio 0:0

Nic neřešící remízou skončilo záchranářské utkání mezi Parmou a Cagliari. Oba týmy potřebovaly, vzhledem ke své situaci zvítězit, ale to se nepodařilo. Parma tak zůstává nadále beznadějně poslední.

Utkání ale nemuselo skončit bezbrankovou remízou, už v 5.minutě mohla jít Parma do vedení. Rispoliho centr ale nedokázal usměrnit do sítě De Ceglie. Chvíli na to zkoušel nůžky Palladino, ale také nebyl úspěšný. Ducali byli lepším týmem a udávali tempo, jenže branku ne a ne vstřelit. V 16.minutě těsně minul Lodi! A tak mohlo udeřit na druhé straně, Farías už dokonce obešel brankáře, ale toho na brankové čáře zastoupili kolegové z obrany. Do konce prvního poločase už se nic podstatného neudálo a ani druhý poločas toho příliš nenabídl.

Až čtvrthodiny před konce vystrčili růžky hosté, zničehonic se dostal do gólové pozice Ekdal a Antonio Mirante musel zasahovat. Poslední minuty zápasu byly hodně kouskované a krom žlutých karet už se nic dalšího nestalo. Konečná remíza 0:0 pochopitelně pro oba týmy nic neřeší. Parma nadále zůstává v krizi a opět se bude mluvit o odvolání Roberta Donadoniho, ten zatím odolává.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele