22. kolo
07.02.2015 20:45 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Juventus FC - AC Milán 3:1

Juventus ve šlágru kola porazil AC Milán 3:1 a nedopustil žádné překvapení. Stará dáma má tak minimálně do zápasu římského AS na čele už desetibodový náskok. Juve poslal do vedení Tévez, ovšem za hosty rychle srovnal Antonelli. Stejně rychlá byla i další odpověď Juventusu, za který skóroval Bonucci a konečnou podobu dal výsledku Morata.

I když šlo o souboj dvou zhruba stejně slavných celků, favoritem byl jednoznačně domácí tým. Stará dáma v Itálii dominuje a potvrdila to i v tomto klání. AC Milán se i nadále trápí a jeho ústup ze slávy pokračuje.

Koneckonců obrana Milána dokázala vedoucímu celku vzdorovat pouhých čtrnáct minut. Carlos Tévez se dostal do samostatného úniku a proti povyběhnutému Diegu Lópezovi uspěl - 1:0 pro Juventus. Rossoneri tak vstoupili do zápasu tím nejhorším možným způsobem, nicméně netrvalo to dlouho a odpověď byla na světě. Ve 28. minutě si naskočil na rohový kop nově příchozí Luca Antonelli a srovnal na průběžných 1:1.

Domácí ale okamžitě zareagovali, Moratovi ještě nebyl uznán gól pro ofsajd, ale Bonucciho branka už byla dle regulí. Obránce Juventusu si podobně jako Antonelli naskočil na rohový kop a přesnou hlavičkou vrátil Staré dámě vedení. Další rána postihla Milán o chvíli později, kdy musel ze hřiště Jérémy Ménez a jeho místo zaujal Pazzini. Těsně před koncem prvního poločasu mohl navýšit vedení znovu Tévez, ovšem López předvedl skvělý zákrok a střelu vyrazil na rohový kop.

AC mělo na začátku dějství možnost na srovnání, Pazzini se ve vápně dostal ke střele, ale jeho tvrdý projektil famózně vyrazil Buffon. Juventus jinak kontroloval hru a v 65. minutě odskočil na rozdíl dvou branek. Po střele Vidala předvedl López další skvělý zákrok, ovšem obrana Milána ho nechala na holičkách a dorážející Morata rozvlnil síť - 3:1 pro Juventus.

Ve zbytku zápasu byl i nadále lepší Juventus, který mimochodem vstřelil další neregulérní gól. Žádný milánský nápor se v posledních minutách nekonal a Juventus v poklidu vedení udržel. Bianconeri mají už na čele desetibodový náskok, na druhé straně se AC Milán znovu propadne tabulkou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
Gerd 2010

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bod by bol skvelý! FORZA AC!

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghimu definitivně mrdlo v bedně. Muntari jako kapitán ? Na to se Pippo nezapomíná a ta sestava ? A to střídání ? To bylo jako co ?

Reagovat
JuveIt

Neřekl bych, že Tevezův gol byl neregulérní. Byla to hraniční situace a to chce snad každý pouštět ve prospěch útočícího celku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele