6. kolo
04.10.2014 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Hellas Verona - Cagliari Calcio 1:0

Cagliari nedokázalo navázat na vítězství proti Interu Milán a veronskému Hellasu podlehlo po jediné brance Tachtsidise. Domácí vstřelili rozdílový gól až v předposlední minutě! Jinak ale bylo utkání bohaté na šance a také na břevna. Branková konstrukce zazvonila celkem třikrát.

Zemanův tým přitom mohl vést už ve třetí minutě utkání. Hráčům Cagliari se naskytla obrovská příležitost, před hlavičkujícím Ibarbem zívala prázdná branka, jenže hostující hráč hlavičku umístil do míst, kde Rafael mohl zasáhnout. Sardiňané měli úvod utkání aktivnější a zahozené šance Ibarba mohli jenom litovat. Hellas na sebe upozornil až ve 26. minutě a hned z toho mohl být pro Cagliari malér. Tedy přesněji on to malér byl, chybou sudí přišel Luca Toni o regulérní branku. Utkání tedy pokračovalo za stavu 0:0. Změna skóre se neudála ani pět minut před koncem prvního poločasu. Ve velké šanci ztroskotal opět kanonýr Luca Toni.

V 54. minutě postupoval z mírného úhlu na gólmana Cagliari Campanharo, ale Cragno výtečně zasáhl. Po hlavičce Ceppitelliho zase domácí zachránilo břevno! Na druhé straně se do hry také zapojila branková konstrukce, konkrétně po povedené ráně Jankoviče. A v 82. minutě sehrálo břevno svojí roli potřetí, tentokráte po hlavičce Toniho!

Když už to vypadalo, že se oba celky rozejdou smírně 0:0, Hellas udeřil. Panagiotis Tachtsidis se v 89. minutě opřel do odvráceného balónu a jeho tvrdá rána skončila v síti - 1:0 pro Hellas Verona. Sardiňané měli na odpověď už velmi málo času, byť sudí přidal navrch ještě čtyři minuty.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele