7. kolo
19.10.2014 15:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Hellas Verona - AC Milán 1:3

AC Milán nedopustil, aby se opakovala situace z před rokem, kdy Hellas doma v úvodním kole nad Rossoneri zvítězil. Svěřenci Filippa Inzaghiho vyloupili Stadio Bentegodi výsledkem 3:1 a posunuli se už na čtvrté místo.

Milánští se první branky dočkali ve 22. minutě a přišli k ní doslova jako slepí k houslím. Nenápadný centr se snažil odvrátit Marques, byl ve vápně úplně sám, nikým neatakován, přesto zvolil nepochopitelně rychlý odkop. Naneštěstí pro něj a celý Hellas mu míč vůbec nesedl a od nohy skončil ve vlastní síti. Opravdu gól doslova zadarmo.

O chvíli později se Milán dostal už do dvougólového náskoku, když El Shaarawy našel pěkně rozeběhnutého Hondu, který s klidem překonal Rafaela - 2:0 pro Milán. Domácí měli také příležitosti, ale proti Tachtsidisovi zasáhl Abbiati, jenž dostal přednost před čerstvě uzdraveným Diegem Lópezem. Na druhé straně zakončoval rychlý protiútok Torres a míč skončil nad brankou.

Také druhý poločas zahájil lépe AC Milán. V 57. minutě vyslal do rychlého úniku Rami Japonce Hondu a i tentokrát milánská desítka situaci s ledovým klidem zvládla - 3:0 pro Milán. Hellas to měl proti hostům složité, přesto se jim naskytla šance v podobě rány Campanhara.

Veronský celek se nakonec svojí branky dočkal. Dvě minuty před koncem zápasu si udělal prostor ke střele López a překonal Abbiatiho. Mandorliniho svěřenci ještě zkoušeli vykřesat naději na bodový zisk, ale Nené netrefil branku. V nastavení ještě dostal druhou žlutou a tedy červenou Márquez, ovšem vliv na výsledek utkání už to nemělo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

forza milan!

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Bonavetury by měl od základu nastoupit Poli, podle Gazzeta dello sport

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 FORZA GRANDE AC Milan....

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 FORZA GRANDE AC Milan....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele