14. kolo
08.12.2014 19:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Cagliari Calcio - Chievo Verona 0:2

Chievo navázalo na dobré výkony z minulých kol a na sardinské půdě vyhrálo 2:0. Naopak Cagliari se nadále trápí a po tomto kole už spadlo na sestupové pozice. Vše podstatné se událo během prvních deseti minut, kdy se gólově prosadili Meggiorini a Paloschi. V utkání se také hodně jiskřilo, sudí Mariani rozdal celkem devět žlutých karet.

Tým Zdeňka Zemana tak má o čem přemýšlet, protože tenhle zápas se mu vůbec nepovedl. Zejména začátek zastihl jeho svěřence snad ještě v županech. Už ve 4. minutě vracel míč do vápna Valter Birsa, načež ho domácí opět nedokázali odvrátit a Riccardo Meggiorini krásnými nůžkami překonal brankáře Cragna. Cagliari mohlo rychle odpovědět, ale Ibarbo byl v rozhodující moment v ofsajdu, a tak přišla opět řada na Chievo.

V 9. minutě přihrával ve vápně Zukanovič na Paloschiho, který jen tak z první plácl do míče a nepříliš razantní, ovšem skákavá, rána skončila za zády Cragna. - 2:0 pro Chievo. Tím byl gólový účet pro tento večer vyčerpán. Chievo ještě mohlo do poločasu zvýšit, ale další branku už nepřidalo. Domácí tifosi dávali svému týmu pískotem jasně najevo svojí nespokojenost.

Zdeněk Zeman na nic nečekal a o přestávce vyčerpal hned všechna střídání. Přišli Avelar, Donsah a Longo, ovšem kýžený výsledek to nemělo. Cagliari ani po vystřídání nebylo směrem dopředu vůbec nebezpečné. A tak jediné, čeho se diváci dočkali, byly karty, spousta žlutých karet. Hlavní sudí jich v zápase rozdal celkem devět. Chievo si dvoubrankové vedení vzít nenechalo a ze Sardinie odjíždí navýsost spokojeno.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele