3. kolo
21.09.2014 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - ACF Fiorentina 0:1

První výhru v sezoně zaznamenala Fiorentina, která si odváží všechny body ze hřiště Atalanty Bergamo. Krom tříbodového zisku navíc ukončila střelecký půst, o jedinou branku utkání se postaral střídající Jasmin Kurtič.

Viola se mohla dostat do nesnází po čtvrthodině hry, kdy akce vedená D'Alessandrem skončila na tyči! Chvíli na to vybídl Cigarini pasem Denise, ale Neto si na něj počíhal. Na druhé straně vyslal varování Rodriguéz, jemuž se po rohovém kopu snesl balón na hlavu. Jinak ale nabídl první poločas celkem dost šancí, i když ty vyloženě stoprocentní scházely a pochopitelně scházely i branky.

Po změně stran byla jasně aktivnější Fiorentina, která svojí převahu navíc gólově vyjádřila. Ještě než se tak stalo musel golman Sportiello zasahovat proti Pasqualovi a Goméze pro změnu zastavil zdvihnutý praporek pomezního. Poté už přišla gólová akce - nově příchozí Jasmin Kurtič za hranicí šestnáctky vystřelil na zadní tyč a i když střela neměla bůhvíjakou razanci, skončila v síti - 1:0 pro Fiorentinu.

V 66. minutě byl blízko druhé branky Iličič, jenže přestřelil. Čas neúprosně ubíhal a v závěru utkání si domácí vytvořili tlak. Autor jediné branky Kurtič si dokonce málem vstřelil vlastní gól, nebýt pozorného Neta. A drama vrcholilo pětiminutovým nastaveným časem ve kterém zazdil skvělou možnost Boakye. Fiorentina zuby nehty nejtěsnější vedení uhájila a poprvé v sezoně vítězí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele