4. kolo
24.09.2014 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - US Sassuolo 0:0

Utkání mezi Fiorentinou a Sassuolem branku nenabídlo, a tak především hosté mohou slavit zisk cenného bodu. Zápas jako takový pak reklamu na fotbal nepředstavoval, diváci se po většinu času nudili.

Domácí Viola sice mohla brzy vést, ale po závaru skončila Kurtičova střela v rukavicích připraveného Consigliho. Hned o minutu později byl v ještě větší šanci Joaquín, ale brankáře Sassuola zachránila tyč. Ve 27.minutě to byl opět Consigli, kdo zneškodnil šanci soupeře a Joaquín s Valerem pálili mimo. A to bylo vše. Sassuolo nepředvedlo až na tuhou defenzívu nic a aktivitou ve druhém poločase skoncovala i Fiorentina.

Jedinou výjimkou byla 60.minuta, kdy po krásné akci Cuadrada respektive Babacara pálil do tyče Borja Valero! Domácí pak hledali skulinky v obranné řadě Neroverdi, ale v podstatě žádné nenacházeli. Vyloženě znechucená Fiorentina v nastavení rezignovala, žádný tlak se z její strany nekonal a výsledek 0:0 už si Sassuolo vzít nenechalo.

Pro Fiorentinu je to rozhodně ztráta a trenér Montella nemůže být s projevem svých svěřenců spokojen. Vždyť ze čtyř zápasů vstřelili jen jedinou branku a na pohárové pozice se dívají až z deváté příčky. Také Sassuolo skórovalo jen jednou, navíc osmkrát inkasovalo a je až sedmnácté, přesto může být s tímto kolem spokojeno.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
bayern987

3:0 3x supermario.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele