26. kolo
07.03.2015 20:45 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

AC Milán - Hellas Verona 2:2

AC Milán opět nevyhrál a pokud vedení slavného celku dodrží slovo, na lavičce už neuvidíme Filippa Inzaghiho. Jeho tým totiž na varovné ultimátum zareagoval jen remízou 2:2 s veronským Hellasem. Přitom Rossoneri dělilo od vítězství několik vteřin. Na obou stranách se také pískala penalta.

Penalta také visela ve vzduchu už v sedmé minutě, kdy se v pokutovém území Hellasu skácel k zemi Ménez. Francouzský útočník ale upadl víceméně vlastní vinou a sudí posoudil okamžik správně. Na druhé straně, v 15.minutě, bylo před Lópezem pořádně horko, k propadlému míči se dostal Luca Toni, ale byl až v příliš velkém úhlu a nezakončil dobře. Nicméně Hellas šel na San Siru i tak do vedení. Muntari ve vápně fauloval Ionitu a nařízenou penaltu bezpečně proměnil ve stylu Antonína Panenky Luca Toni - 1:0 pro Hellas.

Milánští následně zvýšili aktivitu, ale dlouho se nemohli dostat do větší šance. Až ve 40.minutě byl rovněž ve vápně faulován Phillipe Méxés a kopala se penalta i na druhé straně. Jérémy Ménez jí stejně jako Toni proměnil a bylo to 1:1.

Francouzský obránce kvůli trestu svému týmu několik kol chyběl a nyní vše vrchovatě splatil. Ve 47.minutě to byl totiž on, kdo dokonal obrat. Z těsného úhlu se prodral k zakončení a střelou do odkryté branky poslal Milán do vedení - 2:1 pro AC. Hosté se s výsledkem nehodlali smířit a Milán dokázali zatlačit. Čtvrthodiny před koncem napálil břevno Tachtsidis a Rossoneri v čele s trenérem Inzaghim ještě čekali krušné chvilky.

Hlavní sudí přidal navrch ještě pět minut nastaveného času a během nich Hellas čím dál více riskoval. A dle hesla "risk je zisk" nakonec došlo k vyrovnání. V páté minutě nastavení prodloužil Toni míč na Nicolase Lópeze a hráč Hellasu překonal svého jmenovce v brance Milána - 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

AC hraje hov... klidně 1:2 popř. 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Tip HX tedy výhra AC Milan o gól.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0..FORZA GRANDE AC Milan....

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra Ac-Milan go go go

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele