19. kolo
18.01.2015 15:00 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

AC Cesena - Turín FC 2:3

I po tomto kole zůstává beznadějně poslední Cesena. Ta opět prohrála, před vlastním publikem byl nad její síly FC Turín, který zvítězil 3:2.

Na první branku se čekalo do 20.minuty, kdy poprvé rozvlnil síť turínský Marco Benassi. Do strany mu přesně přihrál Farnerud a Benassiho rána skončila za zády golmana Lealiho. Hned za další dvě minuty už bylo vedení Granaty dvojnásobné, Farnerud přesně našel na vzdálenější tyči Quagliarellu a bylo to 2:0. O chvíli později mohl snížit Bruno Peres, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. Cesena se dočkala až před koncem prvního poločasu. Franco Brienza byl ve vápně faulován a sudí fouknul do píšťalky. Brienza pak penaltu sám potrestal a snížil na 1:2.

Cesena se ve druhé půli hnala za vyrovnáním a několikrát byla blízko druhé brance. Hned ve 49.minutě hlavičkoval těsně vedle Durič a v 72.minutě rovněž netrefil branku Brienza i Giorgi. Pět minut před koncem zápasu přišel klíčový moment. Jansson ve vápně zahrál rukou a rozhodčí odpískal pokutový kop. Franco Brienza poslal Padelliho na druhou stranu a srovnal výsledek na kýžených 2:2.

Jenomže domácím nebyl přán ani ten jediný bod. Hned dvě minuty po Brienzově proměněné penaltě využila parádní Quagliarellovy kolmice nová posila Granaty Maxi Lopéz a Turín nakonec bral všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele