30. kolo
26.03.2014 20:45 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

US Sassuolo - UC Sampdoria 1:2

Sampdoria Janov potvrdila, že poslední výsledek s Hellasem nebyla náhoda a tři body získává i v souboji se Sassuolem. Pro domácí je to další těžká ztráta v boji o setrvání v nejvyšší soutěži. Nutno však přiznat, že Sampdoria byla lepší a výhru si zasloužila.

Blucerchiati v neděli deklasovali Hellas Verona 5:0 a všichni napjatě očekávali, zdali něco podobného Mihajlovičovi svěřenci předvedou i na půdě o zcáhranu bojujícího Sassuola. To chtělo hrát rozhodně důstojnější roli, než jiný nováček Hellas.

Sassuolo ale vůbec nezachytilo začátek utkání. Gianluca Sansone hned z první šance udeřil. Obrana Sassuola ho nechala dlouho postupovat a nakonec i vystřelit. Sansone se trefil přesně k tyči a golman Pegolo těžko mohl něco dělat - 1:0 pro Sampdorii. Pegolo musel být i nadále v těžké pernamenci, ránu Okaky reflexivně vyrazil. Odpověď domácím ale netrvala dlouho. Poté, co se jim zdařila pohledná kombinace bezpečně zakončoval Alessandro Longhi - 1:1. Sassuolo mohlo v prvním poločase dokonat obrat, kdyby Chibsah svojí individuální akci přesně zakončil. Před koncem poločasu se nad Sassuolem začala stahovat mračna. Nejprve opustil hrací plochu zraněný Cannavaro, jehož nahradil Mendes a poté domácí přežili dvě velké šance janovských. Renan nastřelil tyč a Okakovu akrobatickou ránu jen tak tak vytěsnil Pegolo.

Po změně stran pak zazdil gólovku Bjarnasson a Renan pálil opět do brankové konstrukce, tentokrát do břevna! Sassuolo tlak hostí nevydrželo a v 66. minutě inkasovalo podruhé. Okaka přeloboval Pegola a míči v cestě do branky už nikdo nezabránil - 2:1 pro Sampdorii.

A hosté si náskok hlídali a hlídali. Před koncem zápasu mohl definitivně rozhodnout Renan, ale další branka mu nebyla souzena. Chvíli na to uviděl druhou žlutou kartu Regini a poslední minuty slibovaly dramatické dějství. Sudí Irrati přidal navrch tři minuty, ale domácí už se na útok nezmohli. Siniša Mihajlovič tak může být znovu spokojen, po debaklu Hellasu se jeho tým vypořádal i se Sassuolem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele