20. kolo
19.01.2014 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

US Sassuolo - Turín FC 0:2

Fotbalisté Sassuola nenavázali na skvělý výkon proti Milánu a před domácí publikem tentokráte podlehli 0:2 turínskému FC. Rázem se díky remíze Boloni s Neapolí dostali na osmnáctou pozici, která už znamená přímý sestup do Serie B.

Diváci na Cittá di Tricolore čekali na první branku zápasu do 26. minuty. Sassuolo ve středu hřiště hrubě chybovalo, čehož využil Immobile a sám proti Pegolovi uspěl na výbornou. Domácího brankáře přehodil lehkým lobem a Turín se mohl ujmout vedení 1:0. Nic dalšího se v prvním poločase už neudálo.

Až po změně stran zase začali padat branky, tedy přesněji řečeno branka. Cerciho obstřel Pegolo vyrazil před sebe a do míče se následně z dorážky položil Brighi. Sassuolo se dostalo do nepříjemné situace, s Turínem na začátku druhého poločasu prohrávalo už o dvě branky. Svěřenci Di Francesca ale ukázali v minulém kole, že ani dvoubrankové manko jim nemusí dělat problém. Jenomže tentokrát se nedařilo Berardimu a do hry nezasáhl druhý útočník Zaza.

Přesto si Sassuolo jakési šance vypracovalo. Zieglerův centr Padelli vyrazil, ale nenašel se nikdo z domácích, kdo by dorážel. Jen o několik minut později znovu domácím zle zatopil Immobile. Pegolo jho další pokus ustál. V 68. minutě přišla dosud největší šance domácích. Ziegler se řítil sám na branku, jenomže při celé akci zpomalil a vracející se Glik mu pak odebral balón. Závěr utkání se nesl ve znamení sassuolské křeče. Neroverdi nebyli schopni velkého tlaku a Turín si výhru v pohodě pohlídal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele