8. kolo
20.10.2013 15:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

US Sassuolo - Bologna FC 2:1

První výhru v sezoně konečně zaznamenali fotbalisté Sassuola. V souboji dvou nejhorších týmů porazili Boloňu 2:1 a odlepili se od úplného dna, kam naopak spadla Boloňa. Otazkou zůstává, zda u kormidla hostů setrvá trenér Pioli.

Boloňa vstoupila do utkání tím nejhorším možným způsobem. Po necelé čtvrthodině hry fauloval ve vápně Mantovani a sudí s penaltou neváhal. Domenico Berardi nekompromisní ranou do protipohybu penaltu proměnil a Sassuolo vedlo 1:0. Nováček byl navíc při chuti, o chvíli později minul těsně Laribi. V 17. minutě už to bylo 2:0. Antonio Floro Flores naprosto neobsazen a nehlídán měl spoustu času rozmyslet se, kam vystřelit a tak také učinil. Přesnou ranou zvýšil a Boloňa byla zralá na ručník.

Pioliho svěřenci ale dostali možnost vrátit se zpět do zápasu. Natali byl ve vápně stažen a sudí tentokrát odpískal penaltu i na opačné straně barikády. Alessandro Diamanti penaltu proměnil a bylo to 2:1. Boloňa mohla ještě do šaten vyrovnat, jenomže nebezpečná hlavička Nataliho skončila vedle.

Dalo by se říci, že to nejpodstatnější se událo už v prvním poločase. Druhé dějství toho příliš nenabídlo. Snad jen dvacet minut před koncem zazdil solidní šanci Diamanti, s velkým štěstím ho zablokoval Antei. Hosté ale vyrovnat nedokázali a Sassuolo tak mohlo slavit premiérové vítězství v nejvyšší soutěži. Boloňa zůstává stále bez výhry, navíc je poslední.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele