3. kolo
15.09.2013 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Udinese Calcio - Bologna FC 1:1

Blízko blizoučko byla Bologna k prvnímu vítězství v sezoně. Na půdě Udinese Calcio ještě pět minut před koncem vedla, ale nakonec se musela spokojit pouze se ziskem jednoho bodu. Konečnou remízu by před zápasem nejspíše brali, ne tak ale vzhledem k průběhu utkání.

První minuty byly ve znamení vzájemného oťukávání a až 21. minuta přinesla první vážnější akci o kterou se postarali hostující fotbalisté. Diamanti našel volného Moscardelliho, kterému ale z parádní pozice vůbec nesedla střela a brankář Kleva si mohl připsat pohodový zákrok. O chvíli později došlo ke vzrušení i na druhé straně. Murielovu nebezpečnou ránu Curci vyrazil k Allanovi a brankář Bologny lapil i jeho dorážku!

Bezbrankový stav se nezměnil ani ve 38. minutě, kdy Lazzari přesným centrem našel hlavu Pereyry, který minul branku. Ve druhém poločase měli první velkou šanci hráči Bologny a opět to bylo po spolupráci Diamantiho s Moscardellim. Druhý jmenovaný ale v koncovce opět totálně selhal. Diváci v ochozech se nakonec branek dočkali. Ta první přišla v 72. minutě, kdy proměnil volný přímý kop Alessandro Diamanti - 1:0 pro Boloni. Hosté byli blízko výhře, jenže Udinese má Di Nataleho a ten pět minut před koncem zajistil svému týmu konečnou remízu 1:1. Velký kus práce přitom odvedl Luis Muriel, který si pohrál s obranou Bologny a Di Natalemu krásně přihrál.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
hradec

Udinese Calcio 3:1 Bologna FC

Di Natale a spol. mají na rozdíl od minulých sezon ,,volno'' od EL. V lize je ale veliká konkurence a dlouhodobě vysněná LM je daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
vanGomm

Tip - výhra Udinese o gól HX.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele