35. kolo
27.04.2014 15:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Chievo Verona 2:1

I v oslabení a za nepříznivého stavu dokázali fotbalisté Sampdorie Janov vyválčit tři body proti Chievu. To ztratilo výborně rozehraný zápas a dost možná je to může stát celou Serii A.

Chievo totiž bojuje o záchranu a velmi nutně by se mu hodily body. Fly Donkeys dnes byli na Marassi hodně blízko vytouženému cíli, nakonec však slaví Doria. Domácí měli lepší start do utkání a ve 12. minutě vznikl před Agazzim pořádný závar. Do šancí se postupně dostali Eder, Okaka i Sansone, ale ani jeden z nich nebyl úspěšný. Po půlhodině hry selhal i Sansone a před koncem poločasu hlavičkoval do tyče Gastaldello.

Branky začaly na Luigi Ferraris padat až ve druhém poločase a jako první se dočkalo Chievo. Obinnu v tutovce (ještě před tím stihl orazítkovat tyč) zatahal za dres a následně povalil Mustafi a sudí ho bez milosti poslal ze hřiště. Navíc odpískal pokutový kop, takže Sampdorii postihl hned dvojí trest. Když pak Théréau nařízenou penaltu proměnil, bylo s domácími zle. Ale ve fotbale se může stát leccos. Hosté se nijak netlačili do koncovky a víceméně výsledek udržovalil

Jenže děvet minut před koncem zápasu vlétl do šestnáctky Eder a ačkoliv byl bráněn několika protihráči, dokázal se prosadit. Obrana Chieva zcela selhala a ani brankář si tuto branku nedá za rámeček. Remízový stav byl najednou pro hosty hodně ošemetný. I konečná remíza a zisk jednoho bodu by byl pro Chievo zlatý, jenomže soupeř hrál v početní nevýhodě a stále byla šance na vítězství. K taktice za každou cenu ukopat remízu se hosté neuchýlili.

V pětiminutovém nastaveném čase pak šokoval všechny fanoušky Chieva Soriano. Hetemaj nedokázal odvrátit Renanův centr, načež míč přes něj propadl k Soriánovi, který přesnou střelou k tyči zařídil domácí vítězství. Veronští byli v šoku a kouč Corini a fanoušci jen nevěřícně kroutili hlavou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele