26. kolo
02.03.2014 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Turín FC - UC Sampdoria 0:2

Poněkud překvapivý výsledek se zrodil také v Turíně na půdě tamního FC. Granata totiž padla se Sampdorií Janov, která naopak odčinila předchozí dvě zaváhání. Výhru Blucerchiati 2:0 režírovali Okaka a Gabbiadini.

A na branku se nemuselo čekat dlouho. Už v sedmé minutě zmrazil domácí Tifosi Okaka. Obrana Granaty nedokázala pokrýt standardní situaci soupeře a trestuhodně zaváhala. Okaka toho okamžitě využil a hosté vedli 1:0. Venturovi svěřenci mohli ihned odpovědět, kapitán Glik vypálil a těsně minul branku. V osmnácté minutě zůstal znovu nepokrytý Okaka a i tentokráte se to málem vymstilo. Okaka orazítkoval břevno Padelliho branky! Tradičně největší nebezpečí hrozilo od Alessia Cerciho. Ten se na sklonku prvního poločasu dostal hned dvakrát do dobré šance. Ve druhém případě ještě hledal Immobileho, ale branka z toho nevzešla.

Po změně stran hned hrozil Kurtič. Ránu Farneruda šikovně tečoval, ale naneštěstí pro něj těsně mimo branku. Čas utíkal a obrana Sampdorie byla čím dál pevnější a když v 70. minutě vstřelil druhou branku janovských Manolo Gabbiadini bylo takřka rozhodnuto. Gabbiadini to udělal parádní, výbornou střelou nedal Padellimu šanci - 2:0 pro Sampdorii Janov.

Zlomený soupeř už se na víc nezmohl. Granata byla favoritem, ale tentokráte musel před Sampdorií smeknout.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele