6. kolo
29.09.2013 12:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Turín FC - Juventus FC 0:1

Nedělní turínské derby ovládl opět mistrovský Juventus a minimálně na pár hodin se dostal na druhé místo se stejný počtem bodů jaký má Neapol. O jedinou branku zápase se postaral francouzský záložník Paul Pogba.

Domácí a méně slavnější turínský celek dnes proti Staré dámě cítil šanci. Venturovi svěřenci jsou v dobré formě a navíc jim nechybělo málo, aby porazili AC Milán. Jenže Juventus v Itálii šlape jako hodinky a i toto derby nakonec zvládl.

Utkání začalo poněkud opatrně, obě strany jakoby vyčkávaly na chybu soupeře. Za Granatu hýřil velkou aktivitou Alessio Cerci, který si vypracoval první šanci zápasu. Z dobrých dvaadvaceti metrů napřáhl a jen těsně minul Buffonovu branku. Ve 33. minutě zahrozil Juventus, Tévez vymyslel šanci pro Giovinca, kterého zastavil až obránce Glik.

Začátek druhého poločasu patřil Juventusu. Tevéz v zajímavé šanci netrefil Padelliho branku a o chvíli později na něj nevyzrál ani zblízka. Nechytila se ani dorážka Asamoaha. Tlak Juve se stupňoval a v 54. minutě vygradoval vedoucí brankou. Tévez orazítkoval břevno a ve správný čas na správném místě byl Paul Pogba - 1:0 pro Juventus.

Conteho svěřenci se ve zbývajícím čase příliš dopředu nehrnuli a víceméně udržovali výsledek. Toro, byť se snažilo, nemohlo najít na pevnou defenzívu Juventusu recept a před domácím publikem prohrálo nejtěsnějším způsobem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

tak už konečne vyhra minimalne o dva goly 0:2 tevez , vidal

Reagovat
Melchior

1:3 Llorente 2x, Cerci, Vucinic

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s kým v neděli v útoku??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele