19. kolo
12.01.2014 12:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Turín FC - ACF Fiorentina 0:0

Fotbalisté Fiorentiny poprvé okusili, jaké je to nemít v útoku ani Gómeze a dokonce ani Rossiho. Největší obavy se tak potvrdily. Viola vyšla střelecky naprázdno a s jinak dobře hrajícím Turínem pouze remizovala 0:0. Předvedli se zejména oba brankáři, jak Neto, tak i Padelli museli hned několikrát zasahovat.

Ačkoliv nakonec branka nepadla, utkání mělo co nabídnout. Hned v úvodu mohl zvednout diváky ze sedadel reprezentant Cerci, který napřáhl, ale jeho pokus nakonec zlikvidoval gólman Neto. Fiorentina kontrovala o pár minut později prostřednictvím Fernándeze, jenž se pokusil Padelliho překvapit z volného přímého kopu. Padelli podobně jako Neto byl na svém místě. Po čtvrthodině hry zazdil dobrou příležitost obránce Roncaglia a opět na druhé stejně neuspěl Cerci. Šance střídala šanci a Borja Valero krátce nato odmítl vedení Violy. Svojí přízemní ránu nasměroval jen těsně vedle tyče.

Španělský záložník Borja Valero byl vůbec v prvním poločase hodně vidět a k zakončení se dostal ještě dvakrát. Nutno podotknout, že šlo opravdu o velké šance. Podobně byl na tom Cerci, od kterého obraně Violy hrozilo největší nebezpečí. Branka v první pětačtyřicetiminutovce sice nepadla, ale diváci viděli oboustranně dobrý a zejména ofenzivní fotbal.

Druhá půle, co se týče herního obrazu, navázala na půli první. Opět se překonávali zejména Valero a Cerci a pochopitelně i oba brankáři, kteří měli lví podíl na nerozhodném stavu. Po hodině hry zkusil štěstí Barreto, ale Neto byl prostě k nepřekonání. Deset minut před koncem zápasu byl blízko rozhodnutí Meggiorini, kterému připravil dobrou šanci Cerci. Každopádně Neto nemusel zasahovat, neboť střela šla těsně mimo tyče.

Zápas si určitě zasloužil gólové vyjádření, ovšem nakonec dospěl do bezbrankového konce a dělba bodů je z konečného pohledu zasloužená.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 oba dají gol-dobrej kurz

Reagovat
smazaný uživatel

kde veme fiorentina ty dva goly?

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 / 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina si nemuzu dovolit v tomto zapase inkasovat, protoze by mela velke potize s vyrovnanim natoz s otocenim

Reagovat
vanGomm

Turín zatím doma moc neprohrává a Fiorentina už v lize poměrně dlouho neremizovala (11 zápasů).Takže mě to tady vychází na X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele