25. kolo
23.02.2014 20:45 CET
3 : 2
(1:0)

Reportáž

SS Lazio - US Sassuolo 3:2

Také z Olympijského stadionu v Římě odjíždějí fotbalisté Sassuola s prázdnou. Nestačili totiž na místní Lazio, které vyhrálo 3:2. Přitom jedenáct minut před koncem drželi Neroverdi neerozhodný výsledek. Rozhodl až nešťastný vlastňák Paola Cannavara.

Převahu od úvodních minut měli domácí, kteří byli zároveň považováni za jasného favorita na vítězství. Trvalo ale čtvrthodiny, než Gonzalez povedenou střelou zaměstnal Pegola. Ve 37. minutě se Lazio poprvé ujalo vedení. Rumunský Stefan Radu napřáhl ze třiceti metrů a parádní šibenicí překonal Pegola - 1:0 pro Lazio.

Floccari se natlačil mezi obránce a "šajtlí" poslal míč nechytatelně po zemi k tyči. Berisha byl bez šance a Malesani se mohl radovat z vyrovnání. Ne však na dlouho. Hned za dvě minuty prchl obraně Sassuola Miroslav Klose a střelou po brankáře vrátil vedení na domácí stranu - 2:1. Ani tento výsledek dlouho nevydržel. Za chvíli se k volnému přímému kopu postavil Floro Flores a další krásnou šibenicí opět vyrovnal, tentokráte na 2:2. Jenže Malesaniho svěřenci prostě nedokázali udržet nadějný výsledek více než čtyři minuty. V 83. minutě poslal do vápna nadýchaný centr Radu a Candreva ve snaze vstřelit gól se pověsil do vzduchu, nicméně míč nezasáhl stejně jako bránící Cannavaro. Ten možná lehkou tečí přispěl k tomu, že golman Pegolo na balón nedosáhl a inkasoval.

Lazio vedlo sedm minut před koncem 3:2, ale vzhledem k předchozímu průběhu ještě nebylo rozhodnuto. Domácí kouskovali hru a Sassuolo se dostalo do většího tlaku až v nastavení, V něm Berisha další míč do své brány nepropustil a Lazio tak mohlo slavit vydřené vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele