34. kolo
19.04.2014 15:00 CET
3 : 3
(1:0)

Reportáž

SS Lazio - Turín FC 3:3

Strhující utkání viděli diváci na Stadio Olimpico v Římě. Lazio v něm totiž remizovalo "za pět dvanáct" s Turínem 3:3 a oba celky tak nadále zůstávají ve hře o Evropskou ligu. Granata se musela obejít bez hvězdného Cerciho a nakonec to bez něj zvládla. Znovu se prosadil Ciro Immobile.

O první vážnější vzrušení se postaral hostující Darmian, jehož přihrávku na Immobileho si málem do vlastní sítě srazil Cavanda. O chvíli později střílel Candreva a Padelli musel zasahovat. Za další dvě minuty vyskočil nejvýše do vzduchu Mauri a jen těsně minul branku. Zápas začínal mít velké grády a diváci byli ve varu. V 18. minutě spálil dobrou příležitost Glik, když hlavičkoval opět jen těsně vedle. Čekání na gól bylo ukončeno před koncem prvního poločasu a postarali se o něj borci Lazia. Na další přesný centr si naskočil Stefano Mauri a bylo to 1:0 pro domácí Biancocelesti.

Granata zahájila jízdu za vyrovnáním a hned po přestávce si vytvořila tlak. Nejprve Glik přestřelil a po něm už mířil do černého Jasmin Kurtič. Meggiorini mu předložil báječnou přihrávku a Kurtič zamířil přesně - 1:1. Lazio ale zareagovalo okamžitě. Candreva v první šanci ještě neuspěl, ale za chvíli hlavní sudí foukl do píšťalky a odpískal pokutový kop. Provinil se gólman Padelli, který stáhl Keitu. Granatě protesty nepomohly, Candreva "panenkovskou" penaltou poslal Lazio znovu do vedení - 2:1.

Ale ani tento výsledek dlouho nevydržel. V 67. minutě se prosadil po rohovém kopu Tachtsidis a bylo to 2:2. Deset minut před koncem si domácí vývoj utkání velmi zkomplikovali. Novaretti uviděl za faul druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Turín si následně vytvořil drtivý tlak a Berisha dlouho odolával. Obrana Lazia vůbec nestíhala a nakonec Ciro Immobile strhl vedení na hostující stranu. Minutu před koncem zápasu! Lazio bylo ve složitém postavení. Hrálo v oslabení, prohrávalo a na případné vyrovnání mělo minimum času. Přesto se to nakonec podařilo. Ve čtvrté minutě nastavení selhala hostům ofsajdová past, z čehož vytěžil vyrovnávací trefu Antonio Candreva - 3:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
hradec

SS Lazio 0:0 FC Turín

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele