38. kolo
18.05.2014 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Bologna FC 1:0

Až čtvrtá minuta nastavení přinesla rozuzlení zápasu mezi Laziem a sestupovou Boloňou. Sudí totiž foukl do píšťalky a odpískal ve prospěch domácích pokutový kop. Biglia ho proměnil a tři body zůstaly na Stadio Olimpico.

Ačkoliv se na branku čekalo až do nastaveného času, šancí bylo k vidění dost. Už v prvním poločase mohl rozjásat fanoušky reprezentant Candreva, ale Stojanovič jeho ránu vyrazil. Na druhé straně se předvedl Berisha, jistým zákrokem zneškodnil Pazienzu a krátce na to Keita opět prověřil Stojanoviče. O rozruch v hostujcích řadách se staral zejména Antonio Candreva, který si sám vytvářel dobré příležitosti, ale také je pro své spoluhráče připřavoval. Jen v prvním poločase takto domácí zazdili několik příležitostí. Lazio bylo jasně aktivnější a v podstatě bylo jen otázkou času, kdy obrana Boloni náporu Biancocelesti podlehne.

Ale ve druhém poločase aktivita Lazia opadla. Naopak to byla Boloňa kdo dokázal nebezpečně zahrozit. Ibsonovu ránu musel pacifikovat pozorný Berisha. Čtvrthodiny před koncem si pak Boloňa vypracovala vůbec největší příležitost v utkání. Rodriguez na hranici pokutového kopu nedokázal trefit odkrytou branku! Naprosto klíčový okamžik celého utkání. Kdyby Rodriguéz dal, zápas by se vyvíjel zcela jinak a dost možná by Boloňa získala body.

Jenže osud tomu chtěl jinak. Utkání pomalu směřovalo k bezbrankovému konci, když v tom Morleo fauloval Andersona a správně nařízený pokutový kop proměnil Lucas Bíglia. Lazio na poslední chvíli vyhrálo 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

6:1

Reagovat
bayern987

3:0 Klose hattrick.!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele