36. kolo
04.05.2014 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Parma FC - UC Sampdoria 2:0

Ve hře o Evropskou ligu zůstává i Parma, která dnes porazila 2:0 Sampdorii. Domácí šli brzo do vedení zásluhou Cassana a v závěru pak pečetil vítězství Schelotto. Ducali ztrácejí na šestou pozici bod, neboť v průběžně hraném utkání uspěl Turín na půdě Chieva.

Parma moc toužila toto utkání vyhrát a zůstat ve hře o evropské poháry. To se jí nakonec i díky skvělému začátku podařilo. Už v osmé minutě rozveselil domácí Tifosi útočník Antonio Cassano, jenž zakončil akci vedenou Biabiany, po kterém ještě míč tečoval na Cassana Parolo - 1:0. Krátce na to měl druhý gól na kopačce Acquah, ale sám proti Fiorillovi trestuhodně neuspěl. Do třetice si pak Parma vytvořila silný tlak a závar před brankou Dorie utnul až Fioreillo, který byl v úvodních minutách v těžké permanenci.

Hra se pak přeci jenom uklidnila a hosté srovnali krok, tedy alespoň co se hry a aktivity týče. Jejich první šance se naskytla až ve 36. minutě. Gabbiadiniho střela se kroutila do branky, aby nakonec skončila na tyči!

Po změně stran měla zejména Parma několik zajímavých příležitostí. Biabiany z těžkého úhlu nemířil přesně a Acquah marně hledal lépe postaveného spoluhráče. Námořníci z Janova byli ve druhém poločase bezzubí a Parma utkání zcela ovládala. V 90. minutě pak utkání definitivně pečetila ve svůj prospěch. Střílený centr Parola dopravil za Fiorillova záda Ezequiel Schelotto - 2:0 pro Parmu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Gerd 2010

2 : 1

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele