25. kolo
23.02.2014 18:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Juventus FC - Turín FC 1:0

Turínské derby i tentokrát vyznělo lépe pro Juventus a frustrace Granaty ze svého městského rivala se prohlubuje. Juventusu stačila na vítězství jediná branka, o kterou se postaral Carlos Tévez. Obhajoba Scudetta se tak zase o něco více přiblížila.

Granatě se proti Juventusu dlouhodobě nedaří. Poslední vzájemná výhra se datuje až do sezony 1994/1995. Od té doby Juventus vždy s Turínem bodoval a platí to i nadále. Stará dáma byla opět lepší a už v prvním poločase si mohla vytvořit několikagólový náskok. Ránu Pirla lapil Padelli stejně jako ostrý pokus Téveze. Arturo Vidal zase pro změnu mířil vedle branky. Granata také nebyla bez šance. V 18. minutě vypálil Immobile a rozvlnil síť, ovšem pouze boční. Tlak Juve gradoval a nakonec ve 30. minutě vygradoval vedoucí brankou. Carlos Tévez se obtočil s míčem a krásnou střelou překonal Padelliho - 1:0 pro Juventus.

Hosté kontrolovali pokusem kapitána Glika a špatně si nevedl ani El Kaddouri. Každopádně Buffon v brance Staré dámy byl stále nepřekonaný.

FC Turín si na slavnějšího soupeře věřil jako nikdy předtím a ve druhém poločase zvýšil aktivitu. El Kaddouri opět zkoušel střelecké štěstí, znovu ale mířil jen těsně vedle. Na druhé straně mohl rozšířit střelecký účet Tévez, Padelli ale dalším skvělým zákokem šanci zmařil. Hrálo se ve vysokém tempu, Granatě stále stačila jen jedna branka na vyrovnání. Defenzíva Juve ale pracovala výtečně a soupeře už do žádné šance nepustila. Juventus tak opanoval další turínské derby a nadále neohroženě kraluje apeninskému fotbalu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2 vydrene, zadna slava

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele