10. kolo
30.10.2013 20:45 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Juventus deklasoval Catanii 4:0

Pořádný výprask si z Turína veze Catania. Stará dáma si výsledek 4:0 rozdělila pěkně do obou poločasů. V tom prvním se trefili Vidal a Pirlo, ve druhém zase Tévez a Bonucci.

Catania si v Turíně věřila, ale o tom, že se odsud body vozí těžce, netřeba dlouho vyprávět. Juventus byl velkým favoritem a tuto roli nakonec do puntíku naplnil.

Juventus prolomil sicilskou hráz ve 27. minutě, ránu Vidala by Andujar nejspíše měl, jenomže teč jednoho z hostí naprosto změnila situaci. Andujar do protipohybu nedokázal zareagovat a bylo to 1:0 pro favorita. Juve bylo lepší a za dalších sedm minut zvýšilo iž na 2:0. K exekuci volného přímého kopu se postavil Andrea Pirlo, což znamenalo nejvyšší stupeň ohrožení. Fotbalový elegán Pirlo zahrál přímák fantasticky a Andujar se natahoval marně - 2:0 pro Juventus.

Conteho svěřenci mohli v první pětačtyřicetiminutovce skóre navýšit, ale Tevéz ve své šanci nebyl úspěšný. Nemuselo ho to mrzet, Juventus měl utkání skvěle rozehráné.

Elefantini ale nehodlali prodat svojí kůži lacino a druhý poločas začali hodně aktivně. Hlavička Petkoviče skončila těsně vedle a o chvíli později stejný hráč obešel i Buffona, ale vzhledem ke špatnému předkopnutí nakonec nedokázal zakončit. Juventus hrál co potřeboval a co navíc, střílel další branky. V 66. minutě vyrobila obrana Sicilanů hrubou chybu, kterou v samostatném postupu na Andujara potrestal Carlos Tévez - 3:0 pro Juventus. Za další čtyři minuty odvedl skvělou práci Giovinco, uprostřed vápna našel Bonucciho, který protlačil balón do sítě - 4:0. Čtvrtou brankou se Catania nedefinitvně položila. V závěru utkání ještě vyfasoval druhou žlutou kartu Guarante, ale vliv na výsledek jeho vyloučení stejně nemělo. Stará dáma deklasovala Catanii 4:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele