37. kolo
10.05.2014 18:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Hellas Verona - Udinese Calcio 2:2

Už jen teoretické šance na Evropskou ligu mají fotbalisté Hellasu Verona. Ti přitom vedli nad Udine už o dvě branky, ale Di Natale a Badu v nastavení zajistili konečnou dělbu bodu. Znovu se prosadil Luca Toni, v sezoně to byla jeho dvacátá trefa.

Divácí na stadionu Bentegodi nemuseli na úvodní branku utkání čekat příliš dlouho. Gomesovo sólo hosté utnuli až nedovoleným způsobem, a jelikož to bylo v pokutovém území, hlavní arbitr utkání fouknul do píšťalky. Bombarďák Luca Toni penaltu s přehledem proměnil - 1:0 pro Hellas.

Udine se snažilo co nejrychleji odpovědět, ale do blízkosti golmana Rafaela se dostávalo těžko. Hosté byli mírně aktivnější, což bylo vzhledem k vývoji utkání celkem očekávané. Nicméně mohl to být Hellas, kdo si připíše další gólový zásah. Toni, jak je jeho dobrým zvykem, překonal brankáře, ale radost mu překazil jeden z navrátilců, jenž míč na brankové čáře vykopnul.

První poločas skončil vedení Hellasu 1:0 a ten měl tak situaci zcela ve svých rukou. V 54. minutě navíc zvýšil vedení Hallfredsson, jehož volej si mladý brankář Scuffet srazil do sítě - 2:0 pro Hellas. Dvougólové manko ale nevydrželo dlouho. Pereyra adresoval přesný balón Di Natalemu, který si podobně jako Toni s takovými situacemi umí poradit - 2:1. V 64. minutě mohlo být srovnáno, skvělý zákrok však předvedl Rafael! Udine mělo i další šance, ale branka Hellasu odolávala.

Nakonec udeřilo v nejméně vhodnou chvíli, tedy alespoň pro Hellas. Ve druhé minutě nastaveného času se prosadil střelou na bližší tyč Emmanuel Badu a remíza byla na světě. Hellas ztratil výborně rozehrané utkání a nejspíše i ztratil možnost dostat se do Evropské ligy.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

5:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele