10. kolo
30.10.2013 20:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Hellas doma opět vyhrál, Sampdorii porazil 2:0

Stoprocentní domácí bilanci drží nadále Hellas Verona. Nováček soutěže si poradil i se Sampdorií a posunul se už na příčky zaručující evropské poháry. Hellas o zisku třech bodů rozhodl ve druhém poločase brankami Juanita a Toniho.

Hellas byl vzhledem k domácí formě favoritem, i když před Sampdorii se musel mít hodně na pozoru. Svěřenci Delia Rossiho v minulých dvou kolech protrhli výsledkovou mizérii a hned dvakrát vyhráli.

Zápas na Bentegodi začal přeci jenom opatrněji a v prvním poločase toho divákovi příliš nenabídl. Ve 12. minutě nebezpečně vystřelil Gabbiadini, ale to byla ojediněla šance, o kterou se postarali hosté. Převážně se bojovalo ve středu hřiště, Hellas měl častěji balón, ale šance si tvořit nedokázal.

Změna přišla až s příchodem druhého poločasu. V 51. minutě vypracoval brankovou příležitost pro Juanita Luca Toni a právě prvně jmenovaný nabízenou šancí nepohrdl. Juanito, ač bráněn, se ve vápně prosadil a Hellas vedl 1:0. Vzápětí mohl Juanito přidat další branku, špatný odkop Da Costy jen tak tak, že se hostům nevymstil.

Dvanáct minut před koncem zápasu vstřelil Hellas druhou branku. Toni neomylnou ranou zvýšil na 2:0 a Sampdoria už to měla ve zbytku utkání hodně složité. Obiang sice mohl korigovat, ale skvěle zasáhl Rafael. Hellas doma opět vyhrál a zatím si drží domácí neporazitelnost.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele