26. kolo
02.03.2014 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hellas Verona - Bologna FC 0:0

Bezbrankovou remízou skončil duel mezi Hellasem Verona a Boloňou, což je dobrý výsledek zejména pro hostující celek. Premiéru v dresu domácích zažil Michael Rabušic. Hellasu ale citelně chyběl jeho nejlepší střelec Luca Toni. Boloňský Bianchi neproměnil pokutový kop.

A právě absence kanonýra Toniho uvolnila místo pro Michaela Rabušice. Ex-liberecký útočník nastoupil od úvodní minuty, ale gólově se neprosadil. Po pravdě řečeno, v prvním poločase ani příliš šancí viděno nebylo. Utkání bylo hodně takticky svázané a spíše se hrálo ve středu pole. To začátek druhého dějství byl jiný příběh.

Hned z kraje totiž sudí odpískal pokutový kop pro hosty. K míči se postavil Bianchi, ale Rafael jeho střelu kryl. Boloňa tak zmařila obrovskou šanci na vedení a de facto na vítězství v celém utkání. Nadále se pak hrálo takticky a Rabušic příliš míčů od svých kolegů nedostával. Boloňa se na nebezpečný Hellas připravila velmi dobře. Až čtvrthodiny před koncem se konečně začalo "něco" dít. Nejprve nebezpečně střílel Ibson a po něm nechal vyniknout Curciho Romulo. Osm minut před koncem zápasu uviděl druhou žlutou kartu Cristaldo a hosté museli dohrávat v početní nevýhodě.

Hellas ale kraťoučkou přesilovku nezužitkoval a s Boloňou jen remizoval. Odmítl se tak posunout na pátou pozici, kde mohl vystřídat Inter Milán.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele