27. kolo
09.03.2014 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - US Sassuolo 0:0

Eusebio Di Francesco se vrátil na lavičku Sassuola a hned získal pro nováčka soutěže bod. Jeho tým si totiž v důležitém záchranářském souboji rozdělil body s domácí Boloňou za bezbrankovou remízu. S konečným výsledkem ale nemůže být spokojena ani jedna strana.

Boloňa i Sassuolo potřebovaly v tomto zápase zvítězit a notně tak oživit své šance na konečnou záchranu. Nakonec se to nepovedlo ani jedné straně, ovšem alespoň menší spokojenost panuje rozhodně v Sassuolu, kde utnuli několikazápasovou šňůru bez zisku jediného bodu.

Utkání začalo svižně. Diváci se rozhodně nenudili, avšak střelecké pokusy mířily spíše mimo tři tyče. Velmi blízko vedoucí trefě byl Sergio Floccari, obrana domácí však stihla včas zareagovat a nebezpečí zažehnat. Za chvíli byl v další velké šanci Sansone, ale výborně zasáhl brankář Curci. A do třetice v prvním poločase střílelo opět Floccari a Boloňu zachránilo břevno! Sassuolo mělo v prvním dějství navrch, ale ve druhé části mělo být vše jinak.

Aktivitou totiž začala oplývat Boloňa. Zvláště před koncem zápasu Sassuolu pořádně zatápěla. Acquafresca po chybě hostů překonal Pegola, jenomže toho na brankové čáře zastoupil Cannavaro. Za chvíli byl v jasné šanci Christodoulopoulos a Pegolo předvedl výborný zákrok. Utkání si branku jistě zasloužilo, ovšem konečná remíza je spravedlivá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele