13. kolo
24.11.2013 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Bologna FC - Inter Milán 1:1

Inter Milán nevyužil jedinečné možnosti dotáhnout se na třetí Neapol a v Boloni pouze remizoval 1:1. Hosté byli zejména v závěru hodně blízko vítězství, chybělo ale patřičné štěstí.

Už v sobotu prohrála třetí Neapol s Parmou a Inter Milán se tak mohl přiblížit Lize mistrů. Jenomže svůj duel na hřišti Boloni výsledkově nezvládl. Nerazzurri do zápasu nevstoupili vůbec dobře, už po dvanácti minutách totiž prohrávali po rychlém brejku, který zakončil Panagiotis Kone 1:0 a bylo zaděláno na problémy. Inter sice mohl vzápětí odpovědět, ale Palacia vychytal pozorný Curci.

Trenér hostí Walter Mazzarri musel ve 25. minutě řešit další nepříjemnost. Zranil se Yuto Nagatomo a prostor tak dostal Álvaro Pereira. Inter musel dotahovat a v další šanci se ocitl opět Palacio. Přesným centrem ho našel Jonathan, ale argentinský střelec měl v koncovce smůlu. V závěru prvního poločasu si Nerazzurri vytvořili obrovský tlak, jehož výsledkem byla zazděná tutovka Pereiry (netrefil prázdnou branku) a břevno v podání Guarína!

Na začátku druhého dějství mohl zpražit milánský celek Diamanti, dobře ale zasáhl golman Handanovič. Diamanti svojí šanci neproměnil a Inter na druhé straně trestal. Jonathanova tvrdá rána skončila po teči za zády Curciho a bylo to 1:1. Boloňa mohla vzápětí opět vést, ale Rosaldo ztroskotal na Handanovičovi.

Závěr utkání byl zcela v režii Interu, který chtěl tolik vstřelit kýžený rozdílový gól. V nastaveném čase se proti Guarínovi skvěle zaskvěl Curci a o minutu později napálil břevno Jonathan! Hektický závěr o vítězi nerozhodl, Boloňa měla štěstí, remízu nakonec uhájila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-2 forza inter

Reagovat
smazaný uživatel

haluž výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele