7. kolo
06.10.2013 15:20 CET
1 : 4
(0:2)

Reportáž

Bologna FC - Hellas Verona 1:4

Další zklamání připravili svým fanouškům fotbalisté Boloni. Ti doma nezvládli souboj s nováčkem z Verony a po porážce 3:1 jim patří předposlední místo tabulky. Naopak Hellas si opět polepšil a minimálně do večera se posunul na páté místo.

Utkání mezi Boloňou a Hellasem muselo začít s dvacetiminutovým spožděním, neboť hostující autobus se nedostal na místo zápasu včas. Na vině bylo uzavření několika ulic policií, aby nedošlo k rizikovým střetům fanouškovských táborů.

Do samotného utkání vstoupili lépe hosté. Ve 22. minutě se odhodlal ke střele obránce Cacciatore a brankář Curci poprvé inkasoval - 1:0 pro Hellas. O několik minut později bylo s domácími ještě více zle. Argentinec Iturbe předvedl parádní individuální akci, kterou navíc skvěle zakončil a Boloňa prohrávala už 0:2. Hosté mohli zakončit první poločas výraznějším skóre, ale golman Curci prozatím další branku neinkasoval.

Boloňa byla v nezáviděníhodném postavení, ale po změně stran začala aktivně a utkání brzo zdramatizovala. González ve vápně fauloval Moscardelliho a sudí odpískal pokutový kop. Alessandro Diamanti ho v pohodě proměnil a vykřesal bodovou naději pro domácí - 1:2.

Ale bylo to jen na chvíli. V 56. minutě už vedl Hellas opět o dvě branky. Iturbe ve vápně našel Toniho, který neomylně zakončil - 3:1. Boloňa se položila a víceméně rezignovala na další vývoj. V nastaveném čase přidal Hellas poslední, čtvrtou branku a zpečetil tak vítězství. Poslední branku měl na svědomí Jorginho.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
klokan.paul

X2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele