5. kolo
25.09.2013 20:45 CET
3 : 3
(1:1)

Reportáž

Milán v Boloni remizoval se štěstím 3:3

Neuvěřitelný zápas se odehrál v Boloni. Domácí fotbalisté vedli nad AC už 3:1, ale výsledek v samotném závěru ztratili a remizovali 3:3. Konec utkání nabídl velké drama, ještě v páté minutě nastavení orazítkoval břevno Diamanti.

Zraněními zužovaný Milán chtěl odčinit porážku s Neapolí a do zápasu s Bolognou vstoupil dobře. Robinho vymyslel krásný pas pro Poliho, který nabídkou nepohrdl a střelou na zadní tyč překonal Curciho - 0:1. Velkým smolařem utkání se stal Alessandro Matri, který měl jednu obrovskou tutovku za druhou. Kdyby alespoň jednu z nich v prvním poločase dal, mohlo se utkání vyvíjet zcela jinak. Jenže vše bylo přesně naopak. Sudí nejprve neodpískali penaltu ve prospěch AC, a poté už Bologna vyrovnala. Diego Laxalt prostřelil Abbiatiho a bylo to 1:1.

V závěru prvního poločasu spálilo AC další tisíciprocentní šanci, Birsa vůbec netrefil prázdnou branku. Stejně začal i druhý poločas, tedy zmařenou šancí Rossoneri, tentokráte netrefil prázdnou branku Matri!

AC zahazovalo a Boloňa nekompromisně trestala. Nocerino neuhlídal centr z pravé strany a obránce Abate zase na zadní tyči neuhlídal hlavičkujícího Laxalta - 2:1. A aby toho nebylo málo, o několik minut později už to bylo 3:1. Prudký Diamantiho centr lehoulince tečoval na zadní tyč Cristaldo a Abbiati se natahoval marně! Pro AC to byl obrovský šok a dlouho trvalo, než se z něho hosté vzpamatovali.

Nicméně milánští se nevzdávali a nadále se vypracovávali velké množství šancí. Mexés hlavou orazítkoval břevno a Niang před Curcim pálil vedle. Curci byl hodně vytíženým mužem a nakonec v 89. minutě přeci jenom inkasoval. Závar ve vápně zakončil do prázdné branky Robinho a už to bylo zase jen o jednu branku. Během pětiminutového nastaveného času pak AC dokonce vyrovnalo.

Ignazio Abate na zadní tyč zakončil střelou pod břevno a Milán ještě mohl pomýšlet na výhru. Mohl ale také prohrát, to když v páté minutě nastavení napálil břevno Diamanti. AC Milán ale opět ztratilo, v Boloni jen remizovalo 3:3.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si ten Matri sbalí kufry a jede zpátky do Turína. Neskutečnej dřevák.

Reagovat
smazaný uživatel

to je konec ty vole

Reagovat
-Pato-

co k tomu říct..

Reagovat
REPLIKATOR

Korupčníci

Reagovat
smazaný uživatel

20 letý interista Laxalt první zápas v serii A na hostovačce v Boloně a hned2 fíky AC

Reagovat
Recoba Inter

už je to trapný

Reagovat
didosh

Marti ty jsi Chuj!

Reagovat
smazaný uživatel

Matri je kokot, ale né větší než vy, vsázet na AC bez Maria

Reagovat
smazaný uživatel

Matri - zbytečný nákup a navíc předražený. Nechápu stejně jako odchod Boatenga,nesmyslný. Hrál velice dobře.. Ta jejich přestupová politika. AC je už nějakou dobu v pěkných sračkách a bude hůř. Upřímně mě to mrzí..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim že by Milanu prospěla změna trenera.Nic proti Allegrimu,ale Ac má vyborné fotbalisty,alejaksi to nedovede stmelit.Když nastoupil tak měl na hřišti 'mazáctvo' Seedorf,Pirlo,Gatuso,Silva,Zlatan,Robi,Inzaghi atd. a to ještě Milano vcelku šlapalo aspon v domácí lize,ale po přebudování mančaftu jsou ty výkony hrozně nejisté a to se už táhne druhej rok..Myslím,že by to chtělo oživení.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/x1563p0_bologna-3-3-ac-milan-highlights_lifestyle#from=embediframe

No AC spálilo tolik šancí jako nikdy jindy....měli vůbec štěstí, že tam ty dva góly v závěru padly....a Matri? Asi nemá nejlepší období, ale snad to přijde...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele