32. kolo
06.04.2014 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Atalanta Bergamo - US Sassuolo 0:2

Fotbalisté Sassuola výrazně oživili své šance na konečnou záchranu, když přerušili Atalantě šestizápasovou sérii výher. Trenér Colantuono vyhlásil útok na Evropskou ligu, ale svěřenci trenéra Di Francesca mu udělali čáru přes rozpočet.

Vítězství Sassuola je určitě hodně překvapivé, vzhledem k tomu, co v minulých kolech Atalanta předváděla. Jenomže nováček soutěže předvedl výbornou produktivitu a celek Bergama dokonale zaskočil.

Bergamo ale začalo dobře a v první čtvrthodině Pegolovi pořádně zatopilo. Ránu Estigarribii Pegolo vyrazil před De Lucu a fantasticky si poradil i s jeho dorážkou. Za chvíli musel hasit nebezpečí zkušený Mario Yepes! Ve 26. minutě napřáhl De Luca a na místě byl opět skvělý Pegolo. Atalanta své šance nevyužila a byla za to krutě potrestána. Ve 34. minutě totiž šokoval domácí příznivce Nicola Sansone. Obrana Atalanty ho nechala výpálit a Sansone se trefil přesně k tyči - 1:0 pro Sassuolo.

Takovýto průběh utkání Atalanta určitě nečekala a nejspíše na něj ani nebyla připravena. Veškeré ofenzivní snahy byly najednou utlumovány hostující defenzívou. V 71. minutě navíc Nicola Sansone stříleným centrem překvapil Consigliho podruhé a to byla pro Atalantu definitivní rána, ze které už se nevzpamatovali. Sassuolu stačily jen dva údery a tým, který předtím nasbíral šest výher v řadě byl vyšachován.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele