28. kolo
16.03.2014 12:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - UC Sampdoria 3:0

Atalanta se doma nemazlila se Sampdorií a připravila jí porážku 3:0. Hosté nehráli špatně, ale dva rychlé góly v prvním poločase jim zlomily vaz, a když se na začátku druhého poločasu trefil Denis, bylo po zápase.

Oba týmy měly před tímto zápasem shodný počet bodů a utkání tedy nemělo favorita.

Začátek byl z obou stran opatrný a vůbec první velkou šanci měli hosté. Dobře hlavičkoval Soriano a neméně dobře zasáhl gólman Consigli, okamžik na to pálil Regini a znovu skvěle zasáhl brankář Atalanty. Sampdoria mohla vést 1:0 a kdo ví, jak by se nakonec utkání vyvíjelo. Každopádně byl ale přichystán jiný scénář. Ve 35. minutě totiž přišel trest. Denis nasměroval míč na Carmonu, který v pádu překonal Da Costu - 1:0 pro Atalantu. Za dalších sedm minut domácí vedení zdvojnásobili, Cigariniho přesný centr přetavil v branku hlavičkující Bonaventura - 2:0. Sampdoria do té doby nehrála špatně, ale dva góly v poměrně krátké době jí zlomily vaz.

Mihajlovičovi svěřenci sice na začátku druhého dějství usilovali o co nejrychlejší branku a tedy vrátit se zpět do utkání, ale vše bylo přesně naopak. Atalanta prostřednictvím Germana Denise, který byl ve vápně absolutně nehlídán, zvýšila už na 3:0 a tím bylo v podstatě po zápase. Nerazzurri měli ještě další šance, ale skóre už se nepohnulo. Atalanta se výhrou 3:0 posune v tabulce právě před svého soupeře.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele