12. kolo
10.11.2013 15:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Bologna FC 2:1

Curciho chyba, ale přesto parádní rána Livaji v nastavení znamenala tři body pro Atalantu Bergamo. Na Atleti Azzurri D'Italia se hrálo dlouho bez branek. Nakonec domácí vedli, ale Boloňa rychle srovnala. Rozhodl až výše zmíňěný Livajův moment.

Už před zápasem se dalo čekat, že měření těchto dvou celků bude hodně vyrovnané a to se také potvrdilo. První poločas nenabídl žádnou velkou šanci a ani tempo zápasu nebylo bůhvíjaké.

Šance nakonec přišly, ale až ve druhém poločase. Tu první měl na svědomí střídající Marilungo. Ten postupoval sám na hostujícího brankáře Curciho, ale lobem na něj nevyzrál. Vypadalo to tedy, že se schyluje k bezbrankové remíze, ovšem v 74. minutě napřáhl Davide Brivio a přesnou ranou k tyči překonal Curciho - 1:0 pro Atalantu. Jenže domácí o vedení vzápětí přišli. Cristaldo orazítkoval břevno, ale hlavou dorážející Bianchi už byl úspěšný - 1:1.

Dělba bodů se zdála býti nevyhnutelná. S ní se ale nehodlal smířit Marko Livaja. Z třiceti metrů doslova práskl do balónu a Curci si jí nešťastně srazil do branky. To vše ve třetí minutě nastaveného času. Atalanta tak získala důležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele