30. kolo
26.03.2014 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

ACF Fiorentina - AC Milán 0:2

Fiorentina se o víkendu přiblížila třetímu místu, ale po dnešním zápase s AC Milán je vše jinak. Rossoneri vyhráli na Artemio Franchi 2:0 po dobrém a koncentrovaném výkonu a přerušili několikazápasovou sérii bez vítězství. Výhru Milána načal už v prvním poločase Méxes, ve druhé jí dokonal Balotelli.

AC Milán sehrál dobré utkání a zaslouženě si odváží tři body. Před zápasem byl přitom větším favoritem domácí celek a dost možná právě to hráčům Rossoneri vyhovovalo. Fiorentina sice začala aktivněji, držela míč na svých kopačkách ale obrana AC jí k ničemu výraznějšímu nepustila. Trenér Vincenzo Montella musel hned v úvodu řešit první nepříjemnost, zranil se Pasqual a na plac musel Roncaglia. Ve 23. minutě přišla pro Violu další pohroma. Balotelli ze standardní situace tvrdě vypálil, Neto jeho pokus vyrazil, ale na dorážku Méxese už byl krátký. Milán šel na Stadio Artemio Franchi možná trochu překvapivě do vedení. Fiorentina nadále držela míč a AC vyčkávalo. Po dalším brejku nebezpečně pálil Taarabt a Neto musel vyrážet. Za chvíli předvedli hosté další pěknou akci na jejímž konci bylo zakončení Muntari. Ghanský fotbalista ale těsně minul branku.

Každopádně do šaten šli spokojenější hosté. Fiorentina měla o čem přemýšlet, ale stále měla k dispozici pětačtyřicet minut na to, aby zvrátila nepřiznivý výsledek. Po přestávce také začaly Fialky aktivně a vyrovnání měl na kopačce Alessandro Matri, jeho hlavičce však scházely centimetry. Kontry Milána však byli čím dál nebezpečnější. Po akci Balotelli - Taarabt zakončoval druhý jmenovaný a opět to zavánělo gólem.

V 64.minutě připravil domácím fanouškům další šok Mario Balotelli. Z volného přímého kopu poslal míč nádherně za Netova záda a AC vedlo ve Florencii už 2:0! V tuto chvíli už to měla Fiorentina hodně složité, navíc AC hrálo nadále velmi koncentrovaně. V závěru se žádné drama nekonalo. AC tak přerušilo sérii bez vítězství, navíc domácím oplatilo porážku ze San Sira.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak keď aj teraz prehráme ako v EL s Juventusom, tak spácham samovraždu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobry...

Reagovat
smazaný uživatel

1:3...FORZA GRANDE AC Milan...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Správny fanúšik drží s klubom aj v kríze.

FORZA AC!

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to tak kamo BAD TIMES GOOD TIMES ...musime držet spolu...krize přijde ale taky odejde...to chce jen trochu trpelivosti...žadny stress...

Reagovat
smazaný uživatel

Amazing ! I just got 3500 RP code for totally FREE ! Come and download code too

>> http://RiotPoint.eu/ <<

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele